Ce nume a ales Lidia Buble pentru bebeluș

Media/TV

Ce nume a ales Lidia Buble pentru bebeluș

Ce nume a ales Lidia Buble pentru bebeluș

Lidia Buble are planuri mari de viitor. Îndrăgita artistă își dorește să devină mamă. Ce nume a ales faimoasa cântăreață pentru bebeluș. Dovada clară că relația cu Horațiu Nicolau ar fi mai bună ca niciodată.

Lidia Buble dezvăluit într-un interviu sincer că își dorește cu ardoare să experimenteze bucuria și responsabilitatea de a fi mamă. Aceasta vine după ce au apărut diverse zvonuri în presă, sugerând că ea ar fi primit deja inelul de logodnă și că planurile de nuntă cu Horațiu Nicolau ar fi pe punctul de a fi anunțate. Cu toate acestea, înainte de a aborda aspectele legate de căsătorie, vedeta a ales să discute deschis despre visul său de a aduce pe lume un copil.

Lidia Buble vrea să fie mamă

Într-adevăr, Lidia Buble și-a exprimat dorința profundă de a deveni mamă și a mărturisit că, pe viitor, vrea să aibă copii. Fără a ezita, artista a dezvăluit că și-a ales deja numele pentru bebelușul său: Isak. Această mărturisire a stârnit emoții și curiozitate în rândul fanilor săi, care au fost extrem de încântați să afle despre planurile ei pentru viitor.

În ceea ce privește relația sa cu Horațiu Nicolau, lucrurile par să meargă excelent. Cântăreața a subliniat că se simte într-o perioadă de echilibru în viața sa, iar parteneriatul lor pare să fie unul solid, în care se susțin reciproc și se bucură de o conexiune profundă. Lidia Buble a dezvăluit că este fericită și împlinită, iar sentimentul de liniște interioară o însoțește în fiecare zi.

Cu atât mai mult, cântăreața a subliniat că împărtășește și primește o cantitate generoasă de iubire în viața sa, ceea ce o face să se simtă binecuvântată și recunoscătoare pentru tot ceea ce are.

Cât despre viitor, există multe întrebări în legătură cu ceea ce va aduce el pentru faimoasa cântăreață. Însă, faptul că și-a conturat deja visul de a fi mamă și că se bucură de o relație frumoasă și stabilă cu Horațiu Nicolau, îi conferă o perspectivă promițătoare pentru ceea ce urmează.

Artista, jefuită de două ori în vacanță

Vacanța Lidiei Buble a fost umbrită de incidente neplăcute, deoarece a căzut victimă a hoților de două ori în timpul șederii sale în Italia. Aceste evenimente nefericite au avut consecințe financiare semnificative și au cauzat o pierdere considerabilă pentru talentata artistă.

Hoții au profitat de oportunitate și au reușit să-i sustragă două genți de marcă, care aveau o valoare înaltă și erau de o importanță sentimentală pentru Lidia Buble. Cu atât mai mult, ei au furat și mai multe bijuterii prețioase, ornamentate cu diamante scumpe.

Continue Reading
To Top