Celebrul actor Alain Delon a cerut să fie eutanasiat

Media/TV

Celebrul actor Alain Delon a cerut să fie eutanasiat

Celebrul actor Alain Delon a cerut să fie eutanasiat

Alain Delon trece prin momente grele! Celebrul actor ar fi cerut să fie eutanasiat. Cine a făcut anunțul halucinant. Maestrul a trecut prin două accidente vasculare cereblare în urmă cu mai mulți ani.

Legendarul actor franco-elvețian Alain Delon, în vârstă de 87 de ani, cunoscut pentru interpretările sale memorabile în lumea cinematografiei, ar fi cerut să fie eutanasiat. Situația delicată în care se află maestrul actor a fost dezvăluită recent, după ce în urmă cu mai mulți ani a trecut prin două accidente vasculare cerebrale (AVC-uri) și s-a retras din luminile reflectoarelor.

Alain Delon, decizie halucinantă

Cunoscut în lume pentru frumusețea sa carismatică și prezența copleșitoare pe ecran, Alain Delon a ales să trăiască în izolare în Elveția, departe de privirile fanilor și de apropierea familiei și prietenilor. După ce a suferit două AVC-uri, ultimul dintre ele acum 4 ani, se pare că actorul și-ar fi făcut un apel emoțional pentru a pune capăt suferințelor sale.

Recent, copiii lui Alain Delon au luat poziție în acest context, depunând mărturie împotriva damei de companie a actorului. Ei au acuzat-o de hărțuire morală și deturnare a corespondenței, dezvăluind astfel și mai mult din drama care îl înconjoară pe celebrul artist.

„În urma accidentului cardiovascular al domnului Alain Delon, care a avut loc în 2019, această femeie care s-a instalat la el acasă, se dovedeşte tot mai agresivă, denigratoare şi injurioasă faţă de el şi faţă de copiii săi”, a declarat într-un comunicat avocatul copiilor lui Alain Delon.

Cine a făcut anunțul

Surse apropiate familiei Delon au confirmat că, înainte de aceste dezvăluiri, actorul ar fi cerut să fie eutanasiat, dorind să-și pună capăt suferințelor și să părăsească această lume cu demnitate. Anunțul emoționant a fost făcut public de fiul său, Anthony Delon, într-un interviu radio, în care a declarat că respectă și sprijină decizia tatălui său și că va fi alături de el în ultimele clipe.

Este important de menționat că sinuciderea asistată este legală în Elveția, țara în care Alain Delon locuiește în prezent.

Continue Reading
To Top