Emilia Ghinescu s-a despărțit de iubitul cu care are și un copil

Media/TV

Emilia Ghinescu s-a despărțit de iubitul cu care are și un copil

Emilia Ghinescu s-a despărțit de iubitul cu care are și un copil

Pe adresa redacției, info@spynews.ro, au ajuns informații cum că celebra cântăreață de muzică populară Emilia Ghinescu s-ar fi despărțit de iubitul ei, bărbatul cu care are și un copil. Dacă în urmă cu doar câteva luni artista afirma că vor să se căsătorească, după 13 ani de iubire, iată că totul s-a terminat brusc. Așa cum v-am obișnuit, Spynews.ro vă anunță cele mai tari exclusivități din showbiz! Într-adevăr, artista și bărbatul și-au spus adio. Avem confirmarea!

Emilia Ghinescu și iubitul cu care are un copil s-au despărțit! Separarea are loc după 13 ani de iubire

După 13 ani frumoși și plini de dragoste, în urma cărora a rezultat și o fetiță în vârstă de 7 anișori, Emilia Ghinescu și bărbatul cu care voia să ajungă în fața altarului și-au spus adio. Cu toate că în urmă cu doar câteva luni afirma că ar vrea să facă nuntă, deși a trecut atât de mult timp de când sunt împreună, totul a luat o altă întorsătură.

Mai mult de atât, ea susține că nu preferă să-și spele rufele în public, dar din păcate aceasta este situația și trebuie să anunțe că nu mai e împreună cu tatăl copilului.

”Da, ne-am despărțit. E o perioadă puțin mai grea pentru amândoi, am vrut să luăm o perioadă de pauză să vedem ce se întâmplă și cred că e un lucru care ne privește personal pe mine și pe el. Nu vreau să vorbesc despre motive, cred că are mai puțină importanță, sunt un om care nu își spală rufele în public”, a spus Emilia Ghinescu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Continue Reading
To Top