Colegul nostru, Gheorghe Chelu, a murit

Media/TV

Colegul nostru, Gheorghe Chelu, a murit

Colegul nostru, Gheorghe Chelu, a murit

Doliu în lumea presei din România! Cu multă durere în suflet, redacția Click! anunță decesul lui Gheorghe Chelu. Îndrăgitul jurnalist și prieten al vedetelor a părăsit această lume, vineri, 11 august, după ce a stat mai bine de o săptămână în comă indusă.

Familia, apropiații, dar și colegii de breaslă sunt în stare de șoc, iar pe contul său de Facebook au început să curgă mesaje de regret din partea celor care l-au îndrăgit pe colegul nostru.

Cunoscutul jurnalist a decedat la vârstă de 48 de ani, dintre care 30 de presă, iar ultimii 10 ani i-a petrecut în echipa Click! În tot acest timp, Gelu și-a făcut meseria cu dragoste și pasiune, motiv pentru care o mulțime de vedete din showbiz l-au apreciat în mod deosebit.

Gheorghe Chelu s-a internat recent, la Spitalul Floreasca din Capitală, pentru o intervenție chirurgicală banală ce trebuia sa aibă loc a doua zi, dar în cursul serii, din păcate, a suferit un stop cardiorespirator.

Jurnalistul Gelu Gheorghe Chelu a murit

Daniela Popa, o colega de breaslă, a postat un mesaj sfârșietor pe Facebook, după decesul lui Gheorghe Chelu.

„Nu îmi vine să cred că scriu asta acum! Mi se pare ireal, Geluțule! Am un mare gol în stomac exact ca în ziua în care s-a întâmplat cu tata! De dimineață m-a durut capul toată ziua! Dumnezeu te-a primit la El și o să faci cele mai frumoase interviuri acolo!

O să vizitezi Disneyland-ul din Ceruri și o să te mai uiți din când în când către noi, muritorii! Geluțule, nu vrei să știi cât de rău îmi pare și cât am sperat să te mai vad, să te aud! Am tot verificat telefonul în perioada asta cât ai fost în spital! Îmi lipsesc mesajele și telefoanele tale, chiar dacă ne mai balacăream din când în când.

Doamne, câtă treabă aveam! Refuz să cred că ai plecat așa, că nu o să fim împreună săptămâna viitoare la Vâlcea, așa cum am plănuit, că nu o să mai vii să mă iei cu taxiul de acasă să mergem împreună la evenimente…Nu mai am cuvinte!

Lumea mondenă și presa mondenă vor fi foarte triste fără tine, Gelule! Te iubește multă lume, să știi! Sper să-ți găsești liniștea, să găsești pizza bună acolo unde ești, torturi și Pepsi și tot ce-ți place! Dumnezeu să te aibă în pază lui! O să ne lipsești tare, Geluțule! Te iubim!

Continue Reading
To Top