Media/TV

Bunica din Chinteni: ”Mircea Bravo mi-a salvat viața!” Ce s-a întâmplat cu Tanti Lenuța

Bunica din Chinteni: ”Mircea Bravo mi-a salvat viața!” Ce s-a întâmplat cu Tanti Lenuța

Este o persoană extrem de veselă, pozitivă și optimistă, însă puțini dintre noi știm clipele extrem de grele prin care a trecut. Bunica din Chinteni a povestit cum a fost salvată de la moarte de Mircea Bravo.

Invitată în emisiunea iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN, Tanti Lenuța sau bunica din Chinteni, așa cum este cunoscută pe internet, a povestit momentele grele prin care a trecut cu ceva vreme în urmă.

Bătrâna spune că se simte ca într-o adevărată familie alături de Mircea și de întreaga echipă cu care filmează și realizează conținut media. Acest lucru i-a fost de un real ajutor atunci când a trecut printr-un moment de cotitură din viața ei.

”Foarte mult țin la mine, foarte mult mă respectă! Au grijă de mine, la vârsta mea…”, povestește bunica.

Iar dacă nu ar fi fost Mircea, este posibil ca tanti Lenuța să nu mai fi fost, astăzi, în viață.

”Mi-a salvat viața”, spune ea despre cel mai greu moment prin care a trecut. ”M-a dus la spital, iar a doua zi, noaptea, soțul meu, Sandu, a murit! Și după, am rămas pe umerii lor și a băiatului”.

Ce s-a întâmplat cu bunica din Chinteni și care a fost motivul pentru care a fost la un pas de moarte, puteți afla în această seară, la ora 17:00, doar în emisiunea iThink cu Iusti Fudulu, de la Antena 3 CNN.

Mai mult decât atât, puteți afla cum i-a fost schimbată viața total după filmările filmului ”Mirciulică”, dar și modul în care Mircea Bravo a ajuns unul dintre cei mai de succes creatori de conținut la acest moment.

Continue Reading
To Top