Răsturnare de situație în cazul Danei Roba. Totul s-a dat peste cap

Media/TV

Răsturnare de situație în cazul Danei Roba. Totul s-a dat peste cap

Răsturnare de situație în cazul Danei Roba. Totul s-a dat peste cap

Dana Roba a făcut recent primele declarații despre „confruntarea” cu Daniel Balaciu, fostul ei soț. Vedeta a trecut prin momente foarte grele la tribunal și a avut mari emoții la această revedere cu fostul ei partener de viață. Iată cum a decurs întâlnirea dintre make-up artistă și bărbatul care a mutilat-o cu un ciocan!

Primele declarații ale Danei Roba despre „confruntarea” cu Daniel Balaciu

Dana Roba a făcut un live pe pagina de Instagram, unde a vorbit despre „confruntarea” pe care a avut-o astăzi cu Daniel Balaciu, fostul ei soț, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș. Vedeta a spus că a avut mari emoții și a fost foarte greu pentru ea să se prezinte la această întâlnire.

Make-up artista a mărturisit că l-a simțit pe Dumnezeu lângă ea în tot timpul în care a stat la tribunal. Ea s-a simțit și rău, însă a trecut cu bine peste întâlnirea pe care a avut-o cu tatăl fetițelor sale.

„A fost o confruntare foarte grea pentru mine, am avut niște emoții foarte mari, mi s-a făcut rău tocmai de pe scările parchetului, când am urcat, știam că trebuie să ajung să mă văd față în față cu fostul soț, cu acest monstru care a vrut să nu mai trăiesc eu și care a organizat un macabru spectaculos pentru mine, care a pus lucrurile cap la cap în așa fel încât să creadă lumea că el nu a vrut să mă omoare. Vreau să vă spun că mi-a fost foarte greu, dar în același timp l-am simțit pe Dumnezeu că a fost cu mine”, a declarat vedeta pe Instagram.

De ce nu a mers make-up artista la tribunal cu avocatul

Mai mult decât atât, Dana Roba a vorbit și despre motivul pentru care nu a mers la tribunal alături de avocatul care o reprezintă în acest proces. Avocatul ei nu a putut să fie prezent la această „confruntare”.

„Eu nu am fost cu un avocat astăzi, am fost singură, nu m-am prezentat cu avocatul, dat nu am fost singură, a fost acea ceată de îngeri care a fost cu mine în pat și nu m-a lăsat să mor, deși am zăcut în baltă de sânge câteva ore bune. Tot acea ceată de îngeri a fost trimisă astăzi cu mine, chiar dacă avocatul nu a putut să asiste la „confruntarea” noastră. A fost o „confruntare” foarte importantă”, a precizat aceasta.

Continue Reading
To Top