Livia, fosta lui Cătălin Bordea s-a întors acasă

Media/TV

Livia, fosta lui Cătălin Bordea s-a întors acasă

Livia, fosta lui Cătălin Bordea s-a întors acasă

Livia Eftimie, fosta soție a lui Cătălin Bordea, a ieșit din spital cu branula în mână și a plecat direct către căminul conjugal.

Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, a fost surprinsă în timp ce ieșea din spital cu branula în mâna bandajată. Vedeta a plecat imediat către fostul cămin conjugal.

În urmă cu doar câteva săptămâni, Livia a fost surprinsă în timp ce se săruta pasional în mașină cu Spike, cel mai bun prieten al lui Cătălin Bordea. Chiar dacă părea că și-a găsit un nou suflet pereche, bruneta nu scapă de probleme.

În ultimele zile a avut nevoie de ajutorul medicilor. Vedeta a fost surprinsă, miercuri, în fața unei clinici particualare din Capitală, cu o branulă în mâna dreaptă. Vizibil slăbită, fosta lui Cătălin Bordea aștepta, cu geanta pe umăr, un taxi.

După ce s-a urcat în mașină, nu s-a dus acasă, ci la adresa unde a locuit alături de fostul soț. Nu a fost acolo pentru a se vedea cu actorul, fiind vorba mai degrabă despre afaceri, scrie cancan.ro.

A coborât din mașină și s-a îndreptat spre scara blocului, unde a fost întâmpinată de un paznic care i-a înmânat o geantă, cel mai probabil cu lucrurile care i-au rămas în urmă, după ce a părăsit domiciliul conjugal. A preferat să nu urce în apartament sau poate chiar i-a fost interzis să intre în imobil. După ce și-a luat lucrurile, Livia s-a retras spre casă.

Continue Reading
To Top