Gabriela Cristea și-a șocat fanii cu vestea dată: ”Așa e în viață. Credeți că există cupluri în care nu se înșală?”. Ce s-a întâmplat

Media/TV

Gabriela Cristea și-a șocat fanii cu vestea dată: ”Așa e în viață. Credeți că există cupluri în care nu se înșală?”. Ce s-a întâmplat

Gabriela Cristea și-a șocat fanii cu vestea dată: ”Așa e în viață. Credeți că există cupluri în care nu se înșală?”. Ce s-a întâmplat

Gabriela Cristea este una dintre cele mai urmărite femei din showbiz-ul românesc, mai ales pentru că împărtășește cu fanii ei cam toate activitățile pe care le are. Ce a spus vedeta despre căsnicii, în general, vezi mai jos.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda reprezintă unul dintre cele mai renumite cupluri din România. Cei doi sunt apreciați și iubiți de publicul larg deja de foarte multă vreme, dar asta și pentru că sunt mereu deschiși cu cei care-i urmăresc zi de zi.

Recent, Gabriela Cristea a deschis un subiect sensibil și controversat, pe pagina sa de InstagramAtât de deschiși, încât subiectele abordate public sunt dintre cele mai diverse.

De data aceasta, prezentatoarea de televiziune a ales să vorbească despre relațiile extraconjugale, ea fiind una dintre femeile care se află la a doua căsătorie, după un prim mariaj eșuat.

Vedeta susține că totul a început de la o discuție pe care a avut-o cu o persoană apropiată care nu crede în instituția căsătoriei, din cauza multelor infidelități care au loc în zilele noastre.

Iar de aici și până ca vedeta să dezbată subiectul în mediul online a mai fost doar un pas.

Aceasta a ținut să își întrebe fanii ce părere au în acest context, ținând, totodată, să își spună și ea punctul de vedere.

Din spusele ei, în prezent mai există și iubire adevărată, iar ca exemplu a oferit propria căsnicie.

„Vreau să abordez cu voi un subiect cel puțin controversat: relația de cuplu și dacă nu există relații extraconjugale. De ce am abordat subiectul ăsta cu voi? Pentru că am stat de vorbă cu cineva de curând, care mi-a adresat o întrebare și care pe mine m-a surprins.

Persoana respectivă nu a fost căsătorită niciodată și a declarat că nu vrea să se căsătorească niciodată pentru că nu crede în instituția căsătoriei. Îi respect opinia. Dar era interesată cum de după ce am trecut printr-un divorț, am mai putut să o iau de la capăt.

Așadar, credeți că există cupluri în care nu se înșală, încât relația să fie armonioasă și să nu trebuiască ca unul dintre ei să se armonizeze cu altcineva din afara căsătoriei? Eu trebuie să recunosc că nu mi-am înșelat soțul niciodată și nici nu-mi doresc să fac chestia asta, nu am avut niciodată niciun fel de tentație.

În momentul în care mi-am propus să am o relație serioasă, nu că mi-am pus ochelari de cal, dar de atunci doar pe el îl văd. Practic, nu pot să mai observ un alt bărbat cu care poate aș putea intra într-un dialog decât ca pe un coleg sau prieten. Astea sunt sentimentele pe care le încerc la momentul acesta”, a spus Gabriela Cristea, pe pagina sa de Facebook.

”Să nu credeți că am relația perfectă”

Printre altele, prezentatoarea a ținut să menționeze că, deși iubirea și respectul din mariajul ei sunt mari, asta nu înseamnă că între ea și artist nu există certuri ori discuții în contradictoriu.

Există, însă au știut mereu, până acum, cum să și le rezolve.

„Să nu credeți că eu am relația perfectă și că niciodată eu și soțul meu nu am avut momente de discuții în contradictoriu. Ne-am și certat, ne-am întors spate în spate, dar ne-am împăcat.

Așa e în viață, nu se poate să trăiești lângă un om și să nu fie un moment în care să nu fii pe aceeași lungime de undă. Dar iubirea și respectul cred că sunt lucrurile care ar trebui să ne ghideze într-o relație, nu instinctele primare. Cei care înșală o fac doar așa, pentru o plăcere de moment”, a mai spus prezentatoarea.

Continue Reading
To Top