Cristina Vasiu este în doliu. Vedeta este cu ochii în lacrimi, din păcate l-au pierdut fulgerător

Media/TV

Cristina Vasiu este în doliu. Vedeta este cu ochii în lacrimi, din păcate l-au pierdut fulgerător

Cristina Vasiu este în doliu. Vedeta este cu ochii în lacrimi, din păcate l-au pierdut fulgerător

Cristina Vasiu este în doliu! Artista trece prin momente cumplite și asta pentru că socrul ei s-a stins din viață. Iată ce postare tristă a făcut celebra cântăreață prin intermediul rețelelor de socializare!

Zi de doliu pentru artista Cristina Vasiu! Tatăl partenerului ei de viață a murit astăzi, iar cântăreața trece prin momente grele. Iată ce ne-a declarat!

Cristina Vasiu, în doliu! Socrul artistei s-a stins din viață

Socrul Cristinei Vasiu, Constantin Stoica, care era profesor de 45 de ani, a murit în această zi! Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, artista a publicat o fotografie cu tatăl soțului ei, dar și un mesaj trist, menționând faptul că trece prin momente dificile.

Cântăreața a vorbit despre calitățile pe care le avea socrul ei, astfel că a spus că era un om foarte pozitiv, mereu cu zâmbetul pe buze, dar și extrem de sincer.

„Domnule, TITI! 🙏🏻 Dumnezeu să vă odihnească și să vă ierte! Noi vă iubim și o să vă iubim mereu! Ați fost cel mai bun exemplu de om pozitiv, glumeț și foarte sincer! Drumul să vă fie lin și luminat, și la fel de fericit să fiți acolo ca în poza asta! Vă iubesc și vă îmbrățișez… 🙏🏻 Drum lin, TATA! Vă iubim!”, a scris cântăreața la postarea pe care a făcut-o pe Instagram.

După ce a făcut această postare, artista a declarat că socrul ei nu era bolnav și a murit din cauze naturale. Bărbatul a avut o infecție mai veche la plămâni, care l-a doborât astăzi. Cântăreața ne-a spus că l-a dus la urgență, la Terapie Intensivă.

Cântăreața a dat foc casei

Cristina Vasiu a mărturisit că ea și soțul ei au trecut prin momente de coșmar chiar în noaptea de Revelion. La scurt timp după miezul nopții, artista a dorit să celebreze momentul aprinzând câteva artificii pe care le ținea în mână. Cântăreața a spus că, deși a aprins câteva dintre ele, a observat că nu s-au aprins așa cum era de așteptat, motiv pentru care a decis să aprindă toate cele aproape 50 de artificii simultan.

În acel moment, întregul „bunch” s-a aprins instantaneu, iar o flacără uriașă a cuprins întreaga încăpere în care se aflau, lângă bradul de Crăciun. Ea a povestit că s-a speriat enorm când a văzut cum toate artificiile i-au luat foc în mână, iar din teamă nu a mai putut gândi la consecințe și le-a aruncat pe jos, astfel incendiind toate covoarele din încăpere.

„Am cumpărat artificii de Revelion de vreo 1000 de lei, au fost super drăgute, însă în prima oră din an era să dau foc casei. Aveam niște artificii din alea de le ții în mână, iar mie nu mi s-a părut că se aprind astea așa cum trebuiau, am zis ia să le aprind pe toate, erau vreo 50. Le-am aprins pe toate, eram lângă brad și prima oară n-au ars, dar dintr-o dată a făcut o flacără până în tavan. Am văzut că nu se sting și le-am aruncat pe jos, am ars toate covoarele din casă”, a spus ea atunci.

Continue Reading
To Top