Pizza cu 254 de sortimente de brânză omologată de Cartea Recordurilor

Economic

Pizza cu 254 de sortimente de brânză omologată de Cartea Recordurilor în Franța

Cartea Recordurilor a omologat luni, în Franța, o pizza care conține 254 de sortimente de brânză, doborând recordul precedent deținut de un bucătar din Australia, care a reușit să prepare o pizza cu 154 de preparate.

Franța este locul în care arta culinară este cunoscută de întreaga lume și când vine vorba de brânză, țara este un reper pentru majoritatea amatorilor de finețuri culinare bazate pe acest îngredient. Și pentru a-și păstra locul de cinste în domeniu, chef bucătarul Benoit Bruel a găsit rețeta perfectă pentru a îmbina 254 de tipuri de brânză.

Benoit Bruel recunoaște că unora li s-ar putea părea că nu este deloc gustoasă o astfel de pizza, mai ales dacă au probleme digestive, dar acest afirmă că acest produs poate fi servit ca un aperitiv și că este de-a dreptul delicios, reprezetând o explozie de arome.

Pizza cu 254 de sortimente de brânză
Pizza cu 254 de sortimente de brânză

„Oamenii cred că această pizza este dezgustătoare, dar e greșit. Este făcut pentru mai mulți oameni, care pot degusta puțin și este suficient. Este perfect pentru un aperitiv”, a spus Benoit Bruel.

În materialul video postat de pagina oficială de Facebook a Cărții Recordurilor este arătat și modul în care foarte atent se măsoară cantitățile. Rezultatul final este o pizza cu 254 de arome, care cântărește 1kg și costă 1000 de euro. Prețul ridicat vine de la media unui pachet de brânză necesar, care ajunge la prețul de 4 euro.

Cei care vor să se bucure de preparatul care este acum în Cartea Recordurilor, pot comanda o felie, care costă 50 de euro.

Până pe 30 noiembrie 2020 recordul era deținut de chef bucătarul ohnny di Francesco din Australia, care omologase în Cartea Recordurilor o pizza cu 154 de sortimente de brânză.

Știrea a creat vâlvă pe rețelele de socializare și unii utilizatori chiar glumeau spunând că nu știau nici că există atât de multe sortimente de brânză.

Recordul a fost publicat și pe site-ul oficial Guinness World Record.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top