Ilie Năstase campion la agresarea femeilor și divorțuri. S-a răzgândit nu mai divorțează de Ioana

Media/TV

Ilie Năstase campion la agresarea femeilor și divorțuri. S-a răzgândit nu mai divorțează de Ioana

Ilie Năstase nu mai divorțează de Ioana Simion, deocamdată. Este campion la agresiune împotriva femeilor și a divorțurilor.

Ilie Năstase a fost un sportiv remarcabil cu performante în tenis excepionale. Pe vremuri era cunoscut pentru talentul său și victoriile sale pe terenul de tenis. Generația nouă știe acum de Ilie Năstase ca nenea ăla care se însoară cu femei mult mai tinere ca el și pe toate le agresează.

Ilie Năstase perfomant la divorțuri și agresiuni împotriva femeilor

Toate relațiile și căsniciile fostului campion Ilie Năstase au fost marcate de violeță. Toate cele 5 soții oficiale pe care le-a a avut l-au acuzat pe fost jucător de tenis de loviri și violență verbală.

Una din cele mai tumultoase relații a avut-o cu Briggite Sfăt Pastramă, care a fost soția cu numarul 4. S-au cunoscut în 2010, iar relația lor și căsnicia a rezistat până în 2018, când s-au despărțit definitiv.

Presa a avut mult material de redactat despre relația celor doi. Zecile de scandaluri, plângerile penale pe la Poliție, agresiunea față de Briggite au ținut prima pagina a ziarelor mondene.

Soția numarul 1 Dominique Grazia

Ilie Năstase și prima lui soție DOMINIQUE GRAZIA
Ilie Năstase și prima lui soție DOMINIQUE GRAZIA

Dominique Grazia s-a căsătorit cu Ilie Năstase în 1972. Cei doi au adus pe lume și primul copil al fostului tenisman, Nathalie care s-a născut la Paris în 1975. Nu se cunosc prea bine motivele pentru care cei doi au divorțat în 1980, dar surse apropiate spun că violența și adulterul ar fi fost motivele.

Soția numarul 2 – ALEXANDRA KING

Alexandra King cea de-a doua soție a tenismanului
Alexandra King cea de-a doua soție a tenismanului

Alexandra King s-a căsătorie cu celebrul Năstase în anul 1984 la New York. Cei doi au adoptat un copil, pe nume Nicholas, iar în 1990 au mai adoptat o fetiță. Cel de-al treilea copil al lui Ilie Năstase se numește Charlotte.

Căsnicia lui Ilie cu Alexandra a durat oficial până în 2003, cea mai lungă căsătorie.

Soția cu numarul 3 – Amalia Teodorescu

Amalia Teodorescu, una din cele mai respectabile soții din viația lui Ilie Năstase
Amalia Teodorescu, una din cele mai respectabile soții din viația lui Ilie Năstase

Amalia Teodorescu, fostă Năstase, a fost una din cele mai apreciate femei din viața lui Ilie Năstase. Comportamentul ei de doamnă și de femeie educată a fost remarcat peste tot pe unde s-au afișat cei doi.

S-au cunoscut în anul 1996, când Ilie era deja în probleme în casnicia cu Alexandra.

Căsnicia lor a durat 5 ani și jumătate și a fost ferită de ochii presei. Amalia nu și-a dorit o astfel de expunere media și a încercat să-și țină problemele în interiorul casniciei.

Soția numarul 4 – Briggite Sfăt

Una din cele mai tumultoase relații a fost între Ilie Năstase și Briggte Sfăt. Soția cu numărul patru este cunoscută pentru caracterul ei puternic și cat de ușor se enervează.

Chiar dacă căsătoria dintre cei doi a fost cu bătăi, plângeri pe la poliție și show-uri la emisiunile de scandal.

Briggite Sfăt s-a ales în urma căsniciei cu fostul campion mondial de tenis, cu o avere consistentă care pare să fi reparat tot deranjul provocat de soțul, ajuns campion la agresiune împotriva femeilor.

Soția numarul 5 – Dimineață divortează, seara se impacă – Ioana Simion

Ilie Năstase și actuala soție. Trebuiau să divorțeze, dar presa spune că s-au răzgândit
Ilie Năstase și actuala soție. Trebuiau să divorțeze, dar presa spune că s-au răzgândit

Când toată lumea spera și Ilie Năsase s-a liniștit. A apărut în viața lui Ioana Simion. Între cei doi este o diferență de vârstă de 43 de ani și s-au cunoscut la mare, în 2018.

Căsnicia lor părea perfectă, până când surpriză. Ilie Năstase a agresat-o vizic și pe Ioana, care n-a putut să treacă peste această agresiune și a cerut divorțul.

Ziarele și site-urile mondene au ținut prima pagina cu noua căsnicie distrusă de mai nou campionul la divorțuri.

Generația nouă nu-l mai cunoaște pe Ilie Năstase ca pe un fost campion mondial la Tenis, ci ca pe un bătrân cu bani care vânează soții mai tinere pe care mai apoi le agresează.

Cancan dezvăluire că planurile de divorț, care urma să fie dezbătut în instanță, s-ar fi anulat și că cei doi au decis să mai încerce încă o dată să conserve căsătoria făcută cu mult fast.

Aroganța de care dă dovadă, desigur, face parte din viața sa personală. Însă reușesște cu fiecare divorț și căsnicie să facă uitată cariera lui remarcabilă din anii de activitate.

Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. Nenciu

    5 martie 2021 at 10:30

    Toate femeile aleargă după bani, indiferent cu ce gloabă se mărită..Asa este decând lumea si nu numai la noi…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top