Tensiuni mari la Survivor România, Zanni vrea s-o elimine pe Elena Marin

Media/TV

Tensiuni mari la Survivor România, Zanni vrea s-o elimine pe Elena Marin

Zanni de la Survivor România este foc și pară pe colega sa din echipa Faimoșilor, Elena Marin. Zilele trecute concurentul și-a dorit ca echipa sa să piardă jocul de imunitate pentru avea ocazia s-o elimine pe dușmanca lui numarul 1 din reality show-ul de la Kanal D.

Zani se alflă în conflict doar cu Elena Marin, nici de Roxana Nemeș nu îi convine care a scăpat de eliminare când a fost propusă. Acesta le taxează pe amândouă ori de câte ori are ocazia și nu ratează nici o mișcare fară să le critice.

Zanni supărat pe Faimoși, vrea să elimine două concurente

Zanni suparat pe Faimoși, încearcă să le elimine pe Roxana Nemeș și Elena Marin
Zanni suparat pe Faimoși, încearcă să le elimine pe Roxana Nemeș și Elena Marin

Zanni este complet dezamăgit de echipa Faimoșilor și vrea cu orice preț să le elimine pe concurentele Elena Marin și Roxana Nemeș. De astfel cu fiecare ocazie pe care o are le atacă.

Orice mișcare fac cele două concurente din echipa Faimoșilor este criticată aspru de zani. Într-un testimonial Zanni vorbeste de rău întreaga sa echipă. Spune că nu are energie pentru că ai săi colegi sunt leneși și fară energie.

Faptul că Elena Marin a povestit experiența cu tatăl ei, Zanni consideră că face o dramă pentru a atrage atenția spre ea.

Concurentul continuă seria atacurilor la concureții Survivor România. Aceasta spune că dacă s-ar pune el să povestească câte greutăți a avut, ar plânge toată lumea.

Nu este de acord cu aceată abordare și spune că nu-și mai regăsește locul în echipa Faimoșilor.

Elena Marin s-a ambiționat la Survivor România

Elena Marin încearcă să îi țină piept lui Zanni la Survivor România
Elena Marin încearcă să îi țină piept lui Zanni la Survivor România

Elena Marin auzit criticile din partea colegului ei din echipa Faimoșilor. Ultima confruntare de la Survivor România era plănuită ca echipa să piardă jocu de imunitate și așa Elena putea fi nominalizată.

Elena Marin s-a ambiționat și a dejucat planurile lui Zanni de a o scoate din concurs. Acesta n-a fost deloc mulțumit că strategia nu a funcționat și continuă să facă planuri să scape de Elena Marin.

Roxana Nemeș aflată și ea în vizorul lui Zanni, s-a ambiționat și ea în ziua jocului și și-a motivat colegii să câștige. Ne fiind de acord cu strategia concurentului Survivor România.

Jocul de comunicare a scos ieri, 6 martie 2021, amintiri dureroase la aproape toți concurenții. Cel mai afectat a fost Cosmin Stanciu care a povestit despre cum și-a pierdut părinții.

Ambii au murit, dar sunt cu mine peste tot chiar și în Republica Dominicană! Consider că în felul acesta mereu există cineva de acolo de Sus care va avea grija de mine.

Pentru ei, am să câștig. E greu pentru mine, dar nu pot schimba nimic. Ii port în suflet pe părinții mei și am să le dedic victoriile de pe traseu. Drept dovadă, am un semn pe care îl voi face pentru mama și tatăl meu atunci când voi fi învingător, căci, din nefericire, dacă mama a plecat de pe această lumea, și tata a murit.

Mama era o fană înrăita a emisiunii Exatlon, și, cu siguranță, s-ar fi bucurat pentru mine, să vadă, acum, că am reușit să ajung la un show asemănător, cum este Survivor.

Din păcate, ea nu a mai reușit sa vadă acest lucru, a plecat de pe această lume mult prea devreme și mă doare”,a declarat Cosmin Stanciu”, a mărturisit concurentul.

Survivor România se vede de joi până duminică la Kanal D. Emisiunea poate fi urmărită și online pe site-ul kanald.ro.

De asemenea postul Kanal D transmite emisiunea Survivor România și subformat live stream pe platformele: horizongo.tv, telekomtv.ro, Orange TV, LIVE TV de la Focus Sat.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top