Răzvan Simion este în mijlocul unei noi povești de dragoste. Bărbatul se înțelege de minune cu noua iubită
Sursa foto: Spynews

Media/TV

Răzvan Simion este în mijlocul unei noi povești de dragoste. Bărbatul se înțelege de minune cu noua iubită

Răzvan Simion se iubește cu o arhitectă de succes. Cei doi au iesit în oraș alături de mai mulți prieteni. Fosta iubită. Lidia pare să accepte noua relație.

Prezentatrorul de la „Neața cu Răzvan și Dani” este în mijlocul unei noi povești de dragoste. Bărbatul se iubește de ceva timp cu arhitecta Daliana Răducan și nu se mai ascund de ochii lumii. Recent cei doi au ieșit la masă cu prietenii, iar relația dintre ei părea să fie una extraordinară. Mai mult, Răzvan i-a făcut cunoștiință brunetei și cu fiica sa, cei trei luând masa în oraș. Fiica acestuia a fost chiar cea care i-a dat de gol pe cei doi, postând pe pagina de Instagram o fotogafie.

Răzvan Simion trăiește o noup poveste de dragoste. Cum au fost surpinși porumbeii

Deșii de-a lungul timpului acesta a preferat să își țină viața privată departe de ochii presei, noua relație cu Daliana îl împlinește. Cei doi au ieșit la o terasă cu prietenii, iar Daliana a ținut să imoortalizeze momentul printr-o fotografie pe pagina sa de socializare. În imagine erau alături de mai mulți prieteni, iar prezentatorul o ținea strâns în brațe pe Daliana.

Răzvan Simion și noua iubită alături de prieteni

Noua iubită a lui Răzvan este arhitect și designer de interior. O scurtă descriere a ei se găsește pe site-ul ei. Bruneta se descrie ca fiind un arhitect riguros, dar cu o creativitate aparte ce pune un acent deosebit pe detalii. Tot acolo declară că vrea să găsească echilibrul între exuberanță și simplitate pentru a se putea modela ușor pe cerințele clienților.

Lidia Buble, fosta iubită a lui Răzvan se bucură pentru noua lor relație. Nu există resentimente între cei doi

Despărțirea dintre cei doi a surpins multă lume. Imediat după ruptură Răzvan a anunțat despărțirea și a lăsat să se înteleagă ca a fost mai mult decizia cântăreței. Acesta a zis că îi pare rău ca a mai putut să o facă fericită și îi dorește tot binele. Tot el susținea că ei pleacă într-o călătorie a regăsirii, dar separat.

După ce în presă au apărut mai multe speculații, Lidia Buble a avut și ea un cuvânt de spus în legătură cu noua relație. Întrebată în cadrul unei emsiuni online la care participa, artista nu s-a eschivat și a răspuns exact ce simte. Atât Lidia Buble cât și Răzvan Simionau avut numai cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt. Mai mult, Răzvan este în continuarea manager-ul Lidiei și cei doi au recunoscut că se înțeleg bine.

„Nu mai am fluturi în stomac. Au apărut și articole cu noua iubită. Nu am fost tentată să o urmăresc pe ea. Nu sunt geloasă, mă iubesc foarte mult și am mare încredere în mine. E un om foarte fain. E norocoasă.”, a spus Lidia Buble în cadrul unei emisiuni online.

Deșii s-a speculat de câteva ori că prezentatrorul matinalului are o relație cu colega de muncă, Ramona, relația dintre el și Daliana este una serioasă. Dovadă stă ieșirea la restaurant a noului cuplu și fiica lui Răzvan. Cei trei au luat masa în oraș, iar adolescenta și-a dat tatăl de gol. Ea a postat o imagine cu refelxia celor trei întru-un geam, în mod cert cu permisiunea tatălui.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top