Cât costă bradul de Crăciun în 2020, reduceri până pe 6 decembrie

Economic

Cât costă bradul de Crăciun în 2020, reduceri până pe 6 decembrie

Bradul de Crăciun este pe lista cumpărăturilor din luna decembrie, chiar dacă bugetul este mai redus, atmosfera sărbătorilor trebuie instalată în casă și face chiar bine și la psihic.

Comercianții se întrec în oferte, marile magazine de bricolaj sau chiar hypermarketurile se străduiesc să oferte clienților cele mai bune oferte, dar nu uitați cu cât se apropie mai mult perioada Crăciun cu atât prețurile sunt tot mai mari.

Un brad naturat costa de la 99 de lei și poate ajunge chiar la 1000 de lei în funcție de cât este de stufos, înalt și de unde-l cumperi.

Magazinele de bricolaj au acum oferte decente, Dedeman, Brico Depot, Leroy Merlin cu brazi de la 99 de lei și cel mult ajung cei mari la 500 de lei.

Decorațiunile de Crăciun nu s-au scumpit

Instalația de brad, beteala, globurile și-au păstrat prețurile din anii trecuți și chiar unele magazine au făcut pachete.

Celebul magazin Jumbo oferă posibilitatea clienților să cumpere toate decorațiunile în seturi ale căror prețuri variază de la 100 de lei pentru un brad mic și ajung la 300 de lei cu suficiente accesorii pentru un brad mare.

Instalațiile de pom nu sunt scumpe, dar gama de produse este tot mai vastă, mai precis aveți foarte multe feluri și modele. Unele chiar au soluția de a fi agățate de vârful bradului și a curge pe acesta sub forma de „ploaie”.

Dacă preferați clasic șiragurile prețurie încep de la 20 de lei pentru o instalație de 3 metri.

Separat un set de globuri pentru un brad de 2 metri ajunge undeva la 150 de lei, iar beteaua sau alte decorațiuni v-ar mai putea costa încă alte 100 de lei.

Altfel, fâcând o medie a prețurilor pentru un brad mediu, de 1 metru și jumătate, cu 500 de lei puteți să-l decorați fară probleme, luând în calcul că salvați natura și cumparați un brad artificial.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top