Program 1 decembrie Auchan, Carrefour, Kaufland, Lidl, Cora și alte magazine

Economic

Program 1 decembrie Auchan, Carrefour, Kaufland, Lidl, Cora și alte magazine

1 decembrie este sărbătoare națională, marile magazine însă nu-și închid porțile. Programul Auchan, Carrefour, Kaufland, Penny, Mega Image, LIDL sau Profi a suferit doar mici modificări.

Faxnews.ro a contactat reprezentații celor mai mari magazine, supermarketuri și hypermarketuri din București, dar și din toate județele țării pentru a afla dacă programul de funcționare pe 1 decembrie 2020 va fi modificat cu ocazia sărbătorii legale și a Zilei Naționale.

Program magazine Kaufland, Auchan, Carrefour, Penny, Mega Image, Profi și magazine de cartier

Marile magazine se pregătesc de joi de minivacanța care se încheie pe 1 decembrie 2020. Dacă în alți ani în această perioadă programul era prelungit pentru a putea clienții să-și facă cumpărăturile la timp, acum din cauza restricțiilor mari comercianți își închid porțile la ora 21:00.

Program magazine de 1 decembrie
Program magazine de 1 decembrie

Auchan și-a anunțat clienții că programului întregii rețele de magazine pe care le dețin, inclusiv hypermarketul Real nu va fi schimbat și va fi cel obișnuit.

Același lucru a anunțat și Kaufland, Profi, Mega Image, La doi pași și LIDL, magazinele vor avea program normal.

Ce surprize le-au pregătit clienților

Marile magazine s-au mobilizat și pe 1 decembrie pe lângă programul normal al magazinelor, au creat o serie de reduceri pentru produsele românești. Discounturile sunt de până la 30%.

Comercianții le recomandă clienților să nu se grăbească la cumpărătur și să cumpere doar ce au nevoie, asigurându-și consumatorii că există stocuri suficiente și chiar oferte tentante pentru cadourile de Moș Nicolae și Moș Crăciun.

Prin urmare nu doar produsele românești au parte de promoții pe 1 decembrie ci și decorațiunile pentru bradul de crăciun, instalațiile, cozonacii și alte cadouri pentru cele două mari sărbători din decembrie.

Programul magazinelor non stop este pe site-urile pe care fiecare comerciant, fie că este vorba de Cora, Penny, Auchan, Kaufland sau altele au mizat în această perioadă.

Aplicațiile de livrare precum Glovo, Food Panda, Bolt Food, Uber Eats vor funcționa la capacitate normală pe 1 decembrie cu același program obișnuit.

Clienții care aleg să meargă în magazin sunt sfătuiți să plătească cu cardul, pentru a evita atingerea banilor care sunt extrem de murdari.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top