Mihai Voropchievici, biografie. Runele lui au devenit foarte celebre

Media/TV

Mihai Voropchievici, biografie. Runele lui au devenit foarte celebre

Mihai Voropchievici cel mai cunoscut numerolog din România. Ce studii are, detalii despre familia lui și cum a apărut horoscop rune

Mihai Voropchievici este de departe cel mai cunoscut numerolog din România. Runele l-au făcut și mai celebru. Este des invitat în emsiuni și chiar are o emisiune săptămânală la Antena 3, „Adevăruri ascunse”. Emsiunea este prezentată alături de Cătălina Porumbel în postul de moderator și colega sa, bioenergo terapeut Lidia Fecioru.

Ce studii are Mihai Voropchievici?

Mihai Voropchievici nu este un numerolog care face previziuni rune săptămânale, fară să aibă în spate studii care să-l facă să fie o voce puternică în domeniu. Numerologul a studiat arte divinatorii – astrologie, numerologie, chiromantie si cartomantie.

Cea mai celebră rubrică a sa este Horoscop Rune de la Antena 3, rubrică pe care o prezintă săptămânal la Antena 3 și care este foarte urmărită de telespectatori.

Discret cu familia sa

Voropchievici are trei copii și este căsătorit. Nu se cunosc foarte multe detalii despre familia sa, pentru ca Mihai și-a dorit să-i țină departe de ochii publiculu, tot ce se știe este că ai săi copii se numesc Alina și Giulia, și Alex.

Mihai Voropchievici este numerolog, dar cu mare credință în Dumnezeu
Mihai Voropchievici este numerolog, dar cu mare credință în Dumnezeu

Pe 14 decembrie celebrul numerolog a împlinit 69 de ani. Chiar dacă meseria lui este de numerolog, Mihai Voropchievici este și foarte credincios, după cum chiar el declară.

„Eu cred în Dumnezeu! Eu nu contest credința. Ceea ce contest sunt poate preoții. Sunt unii preoți cu har, alții… de dar. Pe aceștia din urmă îi contest…”

a declarat Mihai Voropchievici

Când vine vorba de superstiții, Mihai are doar una, atunci când se dă jos din pat are grijă să pună prima dată jos mereu piciorul drept, nu cel stâng.

În emisiunile sale atât la Antena 3, cât și în calitate de invitat la diverse alte programe numerologul și-a învățat telespectatorii să-și calculeze cifrele de destin. Să înțeleaga numerologia care este o știință și care se bazează strict pe calculele matematice, nu pe previziuni astrale care fac previziuni în baza alinierii planetelor.

Voropchievici poate fi urmărit în fiecare sâmbătă, de la ora 18:45 la Antena 3 în emsiunea „Adevăruri ascunse”. De asemenea runele pentru 2021 sunt disponibile pe canalul de Youtube al emsiunii.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top