EXCLUSIV Serialul Vlad revine la Pro TV cu sezonul 4

Media/TV

EXCLUSIV Serialul Vlad revine la Pro TV cu sezonul 4

Vlad, sezonul 4 la Pro TV. Filmările încep în curând, iar serialul revine din toamna lui 2021.

Serialul Vlad va reveni la Pro TV cu sezonul 4. Faxnews.ro a aflat în exclusivitate că filmările vor începe în curând. Pro TV nu a confirmat informațiile noastre, dar nici nu le-a negat. Vlad este cel mai urmărit serial lansat recent și care a ținut milioane de telespectatori cu sufletul la gură în fiecare zi de luni, când era difuzat la Pro TV.

Povestea Vlad continuă la Pro TV cu sezonul 4

Pro TV a pregătit deja planul pentru începerea filmărilor pentru serialul Vlad, filmări care vor începe în curând, iar povestea din celebrul serial va continua.

Succesul înregistrat cu cele 3 sezoane, care pot fi văzute integral și gratuit pe site-ul www.protvplus.ro, va avea și o continuare cu sezonul 4. Sunt puține informații legate de serial, ce este clar că actorii principali și mai ales Adi Nartea, care-l interpretează pe Vlad va continua cu noi momente la care telespectatorii nu se așteaptă.

Producția este adaptată după un serial turcesc, iar Pro TV a ales cea mai bună echipă posibilă de producție din România și chiar a adus și un regizor străin. Costurile de producție și bugetul serialului este unul enorm, totul pentru ca Vlad să fie pe placul telespectatorilor.

Vlad revine la Pro TV cu sezonul 4
Vlad revine la Pro TV cu sezonul 4

Sursa faxnews.ro nu a dorit să ne dezvăluie când apare serialul Vlad, sezonul 4, însă a confirmat ferm că filmările sunt pe cale să înceapă.

În sezonul 3 s-au făcut și filmări în străinătate, în Turcia, iar sezonul 4 va fi dus la cote și mai înalte.

Serialul Vlad disponibil și online

Toate episoadele din Vlad se pot urmări gratuit din toate cele 3 sezoane pe platforma Pro TV plus. În momentul lansării sezonului 4, episoadele vor fi putea fi urmărite imediat după difuzarea pe TV.

Ce este clar este că serialul nu va apărea în grila de primăvară a postului și va fi lansat ca de obicei în toamna lui 2021.

Aceleași surse Faxnews au confirmat că Bebe Cotimanis, vocea Pro TV, până în 2020 va fi în continuare în distribuția serialului, chiar dacă acesta s-a transferat la Prima TV.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top