Alexandru Cumpănașu urmărit de poliție din cauza postărilor de pe Tik Tok

Media/TV

Alexandru Cumpănașu urmărit de poliție din cauza postărilor de pe Tik Tok

Premieră în România! Poliția Capitalei face verificări după ce mai multe sesizări reclamă postările de pe un cont Tik Tok deținut de Alexandru Cumpănașu.

Poliția Capitalei face verificări pe Tik Tok după ce mai multe persoane au sesizat că pe un cont deținut de Alexandru Cumpănașu, urmărit de peste 500.000 de elevi este postat conținut inadecvat minorilor și onfensator la adresa profesorilor.

Alexandru Cumpănașu verificat de poliție după conținutul de pe Tik Tok

Alexandru Cumpănașu administrează contul de Tik Tok „proful online”, cont care este urmărit de peste 500.000 de persoane, iar autoritățile apreciază că majoritatea acestora sunt elevi.

Pe canal sunt postate materiale ofensatoare la adresa profesorilor și elevii îndemnați să fie împotriva sistemului de educație. Ba mai mult surse din anchetă dezvăluie pentru Mediafax că Poliția suspectează că celebrul Cumpănașu ar încuraja abandonul școlar.

Verificările demarate de Poliția Capitalei au venit în urma mai multor sesizări primite de autorități, iar în acest moment nu s-a declanșat vreo anchetă în acest caz.

Un deputat PNL îl acuză pe Cumpănașu din cauza postărilor sale și declară că: „Un descreierat care instigă la ură, abandon școlar și care în mod indirect le face avansuri elevelor minore în discuțiile publice cu ele, în văzul nostru, al tuturor”, a spus deputatul PNL Pavel Popescu.

Rețelele de socializare, o problemă tot mai mare pentru autorități

Accesul liber la rețelele de socializare precum Tik Tok, Facebook, Instagram sau altele permit direct și accesu la informații care cu greu pot fi filtrate de administratorii aplicațiilor sau site-urilor.

Minorii deseori văd un conținut ce nu este adecvat pentru vârsta lor, iar pe Tik Tok se postează în general un conținut de joasă calitate, deloc educativ și axat, după cum spun chiar copiii pe „caterincă”.

Amuzamentul din miile de videoclipuri generează însă și un timp foarte mare petrecut pe această rețea de socializare, care a creat mai multe scandaluri și în țări mai dezvoltate ca România.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top