Survivor poate fi urmărit live stream online, toate episoadele

Media/TV

Survivor poate fi urmărit live stream online, toate episoadele

Survivor cum poți vedea live stream online și live video reality show-ul Kanal D.

Survivor România este un reality show apreciat de milioane de români. Emisiunea și postul Kanal D pot fi urmărite live stream online pe platformele operatorilor de cablu, unde puteți vedea live video Kanal D HD.

Survivor România live stream online

Site-ul kanald.ro oferă posibilitatea să urmăriți Survivor live stream online chiar din momentul difuzării în cele 5 zile pe săptămână.

Problema site-ului Kanal D este că playerul video oferă live video la o calitate foarte proastă și deseori acesta se întrerupe din cauza numărului limitat de persoane care pot urmări simultan transmisiunea online.

Operatorii de cablu și telefonie mobilă sunt cea mai bună soluție dacă doriți să urmăriți Survivor live video la calitate HD.

Vezi Survivor live video și live stream online

Platformele operatorilor de calbu și internet vă pun la dispoziție, o serie de site-uri sau aplicații mobile unde poți vedea live stream online Suvivor.

Horizon.tv este platforma oferită de UPC, actual Vodafone Fix unde puteți vedea live video reality show-ul pe Kanal D HD.

Tot Vodafone are la dispoziție Vodafone TV, aplicație pentru telefoanele Android și iPhone, ce poate fi descărcată pentru a vedea live Survivor.

Survivor se vede live stream pe platformele operatorilor de cablu si telefonie mobila, alternativa la site-ul Kanal D
Survivor se vede live stream pe platformele operatorilor de cablu si telefonie mobila, alternativa la site-ul Kanal D

Abonații Digi, fostul Rcs Rds, au la dispozție site-ul digionline.ro și aplicația mobilă, unde pot vedea live stream online Kanal D și Kanal D HD.

Datele de autentificare sunt cele de logare în contul de client, fie că ești la Vodafone sau Digi.

Live Stream Survivor și pe Focus Sat

Focus Sat are două platforme unde clienții pot vedea live Stream Survivor în format HD de înaltă calitate. Astfel, Kanal HD poate fi urmărit pe site-ul live.focussat.ro sau pe aplicația mobilă pentru Android și iOS LIVE TV.

Dacă ești la Orange, ai la dispoziție aplicația Orange TV pe care o poți descărca din Magazin Play sau App Store.

Survivor domina audiențele

Interesul pentru sezonul doi Survivor România este foarte mare, telespectatorii aleg Kanal D în fiecare zi de difuzare.

Kanal D a modificat recent zilele de difuzare și a renunțat difuzarea Survivor dela ora 22. Astfel va fi difuzat 4 zile pe săptămână, după cum urmează: joi, vineri, sâmbătă și duminică va fi Survivor – de la ora 20:00.

O nouă provocare pentru concurenți

Iată care este regulamentul jocului și ce trebuie să facă Faimoșii și Războinicii pentru a câștiga.

„Se joacă până la 5, în echipe de câte 2, aveți un minut să ghiciți. Nu e o limită de cuvinte. Echipa care ajunge prima la 5 este echipa câștigătoare. Toate echipele vor fi alese de noi. Se poate spune pas maximum de 2 ori pe rundă. Asta e foarte important.”, a explicat Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021.

Trasnmite Kanal D.
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top