Românii au talent, primul golden buzz se dă vineri la premieră. Pro TV live stream online și live video

Media/TV

Românii au talent, primul golden buzz se dă vineri la premieră. Nu se mai fac preselecții

Românii au talent, se acordă Golden Buzz chiar din prima ediție. Nu se mai fac preselecții ca pe vremuri, producătorii vânează concurenții

Emisiunea Românii au talent, revine la Pro TV, de vineri 5 februarie 2021. Primul Golden Buzz din acest sezon se va acorda chiar în prima ediție a emisiunii, sezonul 11.

Golden Buzz acordat vineri 5 februarie, la premiera sezon 11

Românii au talent, începe pe 5 februarie 2021, Golden Buzz acordat chiar vineri 5 februarie 2021
Românii au talent, începe pe 5 februarie 2021, Golden Buzz acordat chiar vineri 5 februarie 2021

Producătorii emisiunii, prezentatorii, dar și jurații Românii au talent promit un sezon 11 fenomenal și peste toate cele 10 de până acum.

Nu putem dezvălui care este juratul care va acorda Golden Buzz, dar butonul auriu va fi apăsat spre finalul emisiunii.

Secretul Românii au talent: Nu se mai fac preselecții majoritar

Dacă până acum 3 ani juriul emisiunii străbătea toată țara pentru a face preșelecțiile la Românii au talent, unde se înscriau mii de concurenți, în ultima perioadă nu se mai fac.

Astfel producătorii emisiunii apelează la artiști din gimnastică, muzică, vechi concurenți respinși în alte sezoane și pe lângă cei aduși de producători pe scenă, mai sunt și câțiva concurenți aleși prin casting.

Așa au apărut în emisiunea de talente de la Pro TV, artiști din străinătate, aduși de Pro TV pentru a ține audiența emiunii ridicată.

Românii au talent este lider incontestabil de audiență de 10 ani. Cea mai mare provocare va fi vineri, 5 februarie 2021, când show-ul se intersectează cu Survivor, care face fuiori în audiențele Kanal D.

Românii au talent live stream online și live video Pro TV

Emisiunea Românii au talent poate fi văzută live stream online gratuit pe siteul www.protvplus.ro. Dar aceasta nu este singura platformă unde poți vedea show-ul TV. Operatorii de Cablu TV și telefonie au aplicații și site-uri unde transmit live video canalul Pro TV și poți vedea pe smartphone (telefon) sau caculator emisiunea de talente.

Începem cu abonații Digi Romania / Rcs Rds care are la dispoziție două platforme. Una ce poate fi instalată pe telefoanele mobile Digionline și alta site-ul www.digionline.ro, unde cu ajutorul datelor de conectare în contul DIGI vă puteți uita vineri și luni la Românii au talent.

Live Stream Online și live video și pentru clienții Vodafone mobil și Fix – fostul UPC. Daca sunteți abonați sau chiar pe cartela la Vodafone, aveți la dispoziție aplicația Vodafone TV, care poate fi înstalată din App Store sau Magazin Play. Cei care sunt abonați la UPC / actual Vodafone Fix se pot uita la Românii au talent pe site-ul horizon.tv.

Nici abonații Orange nu rămân fară posibilitatea de a vedea Românii au talent online și live stream online, canalul Pro TV este transmis pe platforma Orange TV ce se instalează din App Store sau Google Play.

Cei de la Telekom România oferă acces la site-ul telekomtv.ro și aplicația mobilă Telekom TV.

Emisiunea se poate înregistra cu decodorul

Dacă nu aveți timp să urmăriți emisiunea ea poate Românii au talent poate fi văzut înregistrată pe site-ul protvplus.ro sau să vă programați decodoarele UPC / Telekom și Vodafone TV să înregistreze programul Pro TV și așa vă puteți uita când doriți.

Jurații emisiunii de anul acesta sunt: Andra, Alexandra Dinu, Florin Călinescu și Mihai Petre.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top