Românii au talent se vede cu o zi înainte pe Voyo.ro, după pe Pro TV

Media/TV

Românii au talent se vede cu o zi înainte pe Voyo.ro, după pe Pro TV

Românii au talent se va vedea cu o zi înainte pe Voyo.ro, anunta Pro TV. Pe 5 februarie este premiera sezonului 11, se poate vedea și live stream online.

Românii au talent are premiera sezonului 11, vineri, 5 februarie 2021. Pro TV a anunțat că emisiunea va fi difuzată cu o zi înainte de portalul voyo.ro. Tot vineri se dă și primul Golden buzz.

Românii au talent live stream online și înregistrat. Pro TV live video

Emisiunea Românii au talent se va difuza cu o zi înainte pe voyo.ro, platforma Pro TV contra cost unde se pot vedea înregistrările ale emisiunilor ș filme.

Gratuit emisiunea se va putea vedea a doua zi după difuzare pe www.protvplus.ro.

Românii au talent, primul golden buzz se dă vineri la premieră. Pro TV live stream online și live video
Românii au talent, primul golden buzz se dă vineri la premieră. Pro TV live stream online și live video

Site-uri poți vedea Românii au talent live stream online

În fiecare zi de vineri și luni de la ora 20:30 se difuzează la Pro TV sezonul 11 Românii au talent, care debuteză mâine.

Emisiunea poate fi văzută și sub format live stream online, live text și live video pe următoarele site-uri.

Huff.ro va face în fiecare zi de difuzare live text, iar site-ul îți prezintă cele mai importante momente. Galerii foto și video și multe alte detalii.

În funcție de operatorul de cablu TV sau telefonie puteți vedea live stream și live video Pro TV pe următoarele site-uri:

Abonații RCS RDS pot urmări emisiunea pe telefon pe aplicația mobilă care se instalează din App Store sau Magazin Play. Cei care vor să vadă Românii au talent live stream online pot accesa site-ul www.digionline.ro.

Cei care au abonament la Vodafone sau UPC au la dipoziție două platforme. Site-ul vodafonetv.ro și horizon.tv – pentru cei de la UPC, acum Vodafone Fix unde canalele aflate în grilă, înclusiv Pro TV sunt transmise live stream online.

Dacă ești abonat Orange atunci poți apela la aplicația Orange TV. Dacă sunteți abonați Focus Sat, compania vă pune la dispoziție două platforme unde se vede emisiunea live stream online. Prima este aplicația LIVE TV descărcabilă din App Store sau Google Play sau site-ul livetv.focussat.ro.

Sezonul 11 – noutăți

Juriul emisiunii de talente de la Pro TV este schimbat. Mihai Petre a părăsit masa juraților din nou, iar locul său a fost luat de Alexandra Dinu.

Juriul complet este format din: Andi Moisescu, Florin Călinescu, Alexandra Dinu și Andra.

Emisiunea este difuzată vineri de la 20:30 și luni la aceeași oră.

Este al 11-lea sezon al emisiunii, care până acum a fost lider incontestabil de audiență.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top