Noul sezon Chefi la Cuține vine cu surpize pentru fani
Sursa foto: Wowbizz

Media/TV

Noul sezon Chefi la Cuțite vine cu surpize pentru fani

Chefi la Cuțite revine cu sezonul 9 din 28 februarie 2021. Jurații Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu sunt puși pe concurenți. Noutațile sezonului nouă.

După opt sezoane savuroase, emisiunea culinară vine cu un nou sezon plin de surprize pentru fani. Duminică, 28 februarie începe cel de-al nouălea sezon. Fanii emisunii îi pot vedea pe cei trei jurați alături de Gina de la ora 20 pe Antena 1. Speak va fi ajutorul Ginei în acest sezon.

Ce surpize au pregătit producătorii pentru fanii show-ului Chefi la Cuțite

După succesul de la Asia Express, Speak va fi ajutorul Ginei în noul sezon al emisiunii. Acesta va sta de vorbă cu concurenții si le va afla poveștile. Mai mult, cântărețul va dezvălui aspectele nevăzute pe TV din cadrul show-ului. Acesta va avea o serie de episoade speciale difuzate exclusiv pe a1.ro, intitulate „Speak @ cuțite”. Miza va fi și mai mare pentru cei trei chefi din emisiune. Pe lângă lupta pentru titlul de căștigător aceștia vor lupta pentru statuia oferită chef-ului care va avea concurentul câstigător.

Ce surpize au pregătit producătorii pentru fanii show-ului Chefi la Cuțite

O nouă surpriză atât pentru public cât și pentru cei trei chefi va fi legată de cei care vor juriza câstigătorii amuletelor. Lupta pentru amulete va fi și mai acerbă între cehfi sezonul acesta. Cei care îi vor juriza vor rămâne la final în platou pentru a explica alegerea făcută. Amulete pentru care se luptă chefii le aduc avantaje considerabile în batte-luri.

Câștigători Chefi la Cuțite

Chiar dacă de-a lungul timpului regulie jocului s-au mai schimbat, premiul pentru cel mai bun bucătar a râmas la fel de important. Primul sezon al show-ului a fost câstigat de Crist Șerb. Acesta a demonstrat încă din primul sezon că nu trebuie să fii bucătar profesionist pentru a câstiga premiul de 30.000 de euro. El a făcut parte din echipa lui chef Sorin Bontea.

Finala sezonului doi s-a jucat între concurenții lui chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea. Cristian Voicu, cel pe care Florin Dumitescu a mizat totul a câstigat finala.

În sezonul al treilea, chef Scărlătescu s-a putut lăuda cu câstigătorul premiului cel mare. Gianny Bănuță s-a făcut remarcat și a câstigat titlul de Chef la cuțite.

Sezonul al treilea a fost sezonul ce i-a purtat noroc lui Dumitrescu, fiindcă Andrei Cristian Olteanu a plecat acasă cu marele trofeu Chefi la cuțite, în valoare de 30.000 de euro.

Chef Dumitescu se poate lăuda cu două victorii la rând. Sezonul cinci al emisunii a fost câstigat de tânărul Bogdan Vandic. Sezonul a fost unul picat, în care bătăliile culinare au făcut deliciul publicului, potrivit a1.

Mihai Munteanu cunoscut drept Munti a câstigat sezonul cu numărul șase. El a făcut parte din echipa lui chef Sorin Bontea. Câstigătorul a investit banii și și-a deschis un restaurant în București.

Sezonul al șaptelea i-a purtat ghinion lui Florin Dumitrescu care nu a avut nici un om în finală.  Alexandru Comerzan, cuțitul de aur a lui Sorin Bontea a plecat acasă cu marele premiu.

Ultimul sezon difuzat i-a adus o nouă victorie lui Sorin Bontea. Tânărul Ionuț Belei a câstigat titlu de câstigător al sezonului opt.

Sezonul nouă va fi difuzat trei zile pe săptămână. Duminca de la ora 20 fanii îi pot vedea pe chefi în acțiune. Luni și marți emisiunea va începe de la ora 20:30. Cel mai bine plătit dintre cei trei jurați este chef Sorin Bontea, care pentru trei luni de filmare primește 10.000 de euro.

Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. C. S.

    28 februarie 2021 at 20:55

    Voi ați citit acest articol înainte de a-l da publicității??
    Se pare că NU… Altfel, v-ați fi dat seama de greșelile pe care le conține ‼️‼️‼️

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top