Valeriu Pănoiu horoscop martie 2021. Primăvara le aduce peștilor prosperitate

Media/TV

Valeriu Pănoiu horoscop martie 2021. Primăvara le aduce peștilor prosperitate

Horoscop martie 2021, horoscopul primăverii prezentat de Valeriu Pănoiu. Horoscopul lunar a fost prezentat la Vorbește lumea de la Pro TV

Horoscopul primăverii prezentat de Valeriu Panoiu. Invitat la „Vorbește lumea” de la ProTV, Valeriu Panoiu a prezentat care sunt predictiile astrale pentru horoscopul primăverii și luna martie. Peștii sunt cea mai favorizată zodie, vor fi extrem de curtați fie că vor, fie că nu. Vărsătorii  o duc bine cu banii, iar pentru parteneri sunt un încărcător bun de energie pozitivă.

Horoscop Valeriu Panoiu la Vorbește Lumea, luna martie 2021

Berbecii au nevoie de ajutorul unui terapeut, Taurii vor avea o viață socială extrem de activă. Iată ce spune astrologul Valeriu Panoiu pentru fiecare zodie

Horoscop luna martie 2021 Berbec

Luna martie 2021 le aduce berbecilor bătăi de cap în plan sentimental. O parte din ei își doresc să fie singuri. Și asta este exclusiv dorința lor. O altă extremă în care se pot duce este să între în relații complicate cu la fel de multă ardoare ca cei care vor să fie singuri.

Valeriu Pănoiu a prezentat horoscop lunar martie 2021 la Vorbește lumea de la Pro TV
Valeriu Pănoiu a prezentat horoscop lunar martie 2021 la Vorbește lumea de la Pro TV

Zona sanătății nu este una tocmai bine și se recomandă berbecilor să consulte medici, dar și un terapeut dacă se simt pierduți. Este o lună complicată și din punct de vedere material, banii vor lipsi, iar asta îi face să acumuleze și mai multe frustrări.

Horoscop luna martie 2021 Taur

O viață socială extrem de activă. Tauri au nevoie de exhibiție.  Dar mai există un domeniu asupra căruia trebuie să aibă grijă, riscă să fie trădați în dragoste. Este bine să facă și ei o vizită la medic pentru a vedea care este starea lor de sănătate.

Vezi și: Horoscop Lunar Rune Mihai Voropchievici martie 2021. Provocări fantastice

Horoscop luna martie 2021 Gemeni

Au nevoie de certituni in dragoste și de expunere publică, dar vor dori și o oficializare, vor să facă publică relația lor. Partenerul este luat de mână și pus ca in fata unei comisii. Epuizarea nervoasă este foarte mare, sunteti la capătul puterilor, aveți nevoie de liniște. Le-ar prinde bine o vacantă.

Horoscop luna martie 2021 Rac

Racii asociază dragostea cu călătoriile și nu este exclus să meargă într-o călătorie romantică. Sunteti răsfațați, primiti invitatii, slavă Domnului că nu aveti probleme de săntate, dar întâmpinați in jurul vostru oameni care suferă.

Horoscop luna martie 2021 Leu

Dragostea este asociată cu banii in luna martie. Partenerii leilor o duc mai bine si vor răsfața leii. Leii trăiesc cu stil, ritualuri. Renuntă la vicii care le fac rau, spune astrologul Valeriu Panoiu.

Horoscop luna martie 2021 Fecioară

Se pot îndrăgosti iremediabil în martie, un succes, un cuplu, pot să facă un copil sau să-și găsească sufletul pereche. Atenție la santate.

Horoscop luna martie 2021 Balanță

Viata profesională va fi la cote mari, puteți porni o afacere, iar locul de muncă vă aduce și un partener de viată. Atenție la alimentație.

Horoscop luna martie 2021 Scorpion

Se relansează pe orbita iubirii, cel mai probabil se îndrăgostesc din nou de o relație din trecut. Marte este în casa sănătății în scorpion.

Horoscop luna martie 2021 Sagetator

Căutati stabilitatea, nu faceti mari schimbari, aveti nevoie de confirmari de la partener și locul de munca

Horoscop luna martie 2021 Capricorn

Asociaza dragostea cu drumul, aveti nevoie să călătoriți foarte mult și trebuie să calatoriti în sens afectiv.

Horoscop luna martie 2021 Vărsător

Au o luna a prosperitatii, dragostea este la cote inalte, sunteti iubiti, sunteti sursa de bună de energie pentru partener. Banii va vor fi suficienti in martie.

Horoscop luna martie 2021 Pești

Atrageti atentia asupra voastra, sunteti una din cele mai curtate zodii, Planeta Venus a intrat in zodia voastra si sunteti extrem de bine dispusi, cota de piata este la un nivel ridicat si veti fi extrem de  curtati.

Horoscopul lunii martie și horoscopul primăverii a fost prezentat de Valeriu Panoiu la Vorbește lumea, astăzi 1 martie 2021, la Pro TV.

Horoscop Valeriu Pănoiu martie 2021. Horoscopul primăverii

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top