adriana-trandafir-adoptata
Sursa foto: Antena1

Media/TV

Concurenta de la Te cunosc, Adriana Trandafir a fost adoptată. Mama biologică i-a fost alături din umbră

Concurenta dein cadrul show-ului Te cunosc de undeva are o poveste de viață demne de filme. După ce a aflat că a fost adoptată și-a pierdut copilul în fața soțului, iar la 33 de ani a intrat în moarte clinică.

Actrița Adriana Trandafir a aflat la o vârstă înainte că este adoptată. Celebra actriță este mereu cu zâmbetul pe buze, iar fanii o îndrăgesc de câteva decenii. În cadrul unui interviu, a mărturisit cu lacrimi în ochi întreaga poveste. Chiar dacă este celebră pentru rolurile unor persoanje comice, viața actriței a fost mai mult o dramă. Ea a înfruntat pierdea copilului în instanță când a divorțat. Mai mult, a trecut prin moarte clinică acum câțiva ani.

Adriana Trandafir a fost adoptată. Cine era mama ei biologică

Concurenta de la „Te cunosc de undeva” a făcut mărturisiri mai puțin comede, cu lacrimi în ochi a vorbit despre cele două mame pe care le are. Clipa în care aflat că persoana căreia îi spunea mama nu a născut-o a zguduit-o teribil.

Cel mai mare regret al actriței, pierdera fiului în instanță

Pe lângă această veste ea a mia aflăt că are și trei frați. Îmediat după ce a aflat adevărul a simțit că a fost mințită o viață întreagă. În ciuda acestor lucrui, acrtița a mărturist că ar da orice să mai poată sta de vorbă cu femeia care a crescut-o. Aceasta regretă că nu i-a spus la timp cât de mult o iubește și ce a însemnat pentru ea.

Mama biologică a vedetei era, de fapt sora celei care a crescut-o. Tot timpul în care o credea mătușă era de fapt mama ei, iar verișorii, frați.

„Mi-o amintesc pe mama biologică, pentru că am cunoscut-o. Știam că mă iubește, dar nu știam de ce mă iubește atât de mult dintre toate femeile alea. Acum mă gândesc cu drag la amândouă. Poate că am fost fericită că le-am avut pe amândouă. Povestea este că am fost născută de mama mea naturală și sora ei m-a înfiat. Dar eu n-am știut lucrul ăsta. Și verișorii mei – doi – erau, de fapt, frații mei…”, a spus cunoscuta actriță, într-un interviu la Antena 3.

Cel mai mare regret al actriței, pierdera fiului în instanță

Adriana Trandafir are doi copii de care este mândră. Fiul cel mare este medic, iar fata sa, Maria Speranța este la facultate în Olanda. Momentul în care a decis să divorțeze de tatăl baiatului, acesta a pierdut custodia în instanță.

Decizia curții nu a fost înțeleasă niciodată de femei, mai mult motivând că pierdea copilului a fost din pricina profesiei. La vremea respectivă job-ul acesta nu era văzut ca unul din care poți întreține și un copil. La momentul actual Adriana are o relație extrem de bună cu fiul ei, Ștefan.

Un alt lucru dureros la procesul de divorț al acrtiței a fost situația în care a fost pusă chiar de tatăl său. Acesta a fost martor împotriva ei la proces. Adriana a avut momente când a vrut să renunțe la viață după cum a mărturisit. Din fericire, Adriana Trandafir a reușit să treacă peste aceste episoade marcante cu ajutorul profesiei.

Viața privată a vedetei este departe de viața profesioanală. Pe scenă aceasta este mereu cu zâmbetul pe buze, dar de-a lungul timpului a trecut prin clipe cu adevărat grele. Un alt moment dificil pe care l-a trecut cu brio a fost la vârsta de 33 de ani când a intrat în moarte clinică. Ea a mărturist că este un miracol că trăiește deoarece a fost trecută în fișa medicală dedecată de către medicii care nu îi mai dădeau șanse.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top