Media/TV

Rune Mihai Voropchievici 5 -11 aprilie 2021. Vești bune pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal Mihai Voropchievici pentru perioada 5-11 aprilie 2021.

Mihai Voropchievici a prezentat horoscop rune pentru perioada 5-11 aprilie 2021 la emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3. Leii au nevoie de o schimbare de strategie și de gândire. În schimb capricornii au mari șanse să fie pe cai mari în această săptămână.

Horoscop Rune Mihai Voropchievici 5 – 11 aprilie 2021

Horoscop rune 5 -11 aprilie 2021, cu Mihai Voropchievici. Numerologul a dezvăluit horoscopul runelor pentru fiecare zodie în parte, pentru săptămâna viitoare, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.
Horoscop rune 5 -11 aprilie 2021, cu Mihai Voropchievici. Numerologul a dezvăluit horoscopul runelor pentru fiecare zodie în parte, pentru săptămâna viitoare, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Horoscopul general al săptămânii vine cu energie extrem de pozitivă. Toate zodiile au posibilitatea să beneficieaze de mișcarea astrală din perioada 5-11 aprilie 2021. Chiar dacă unele zodii sunt avertizate să schimbe tactica sau să fie mai atente la cei din jur, tocmai cu puterea planetelor pot face asta și pot repara lucrurile.

Nu ignorați semnele primite din partea orgnanismului, dacă acesta vă transmite diverse stări. Acordați mare atenție celor din jur și nu neglijați sub nici o forma starea de bine.

Rune Berbec

Berbecii au parte de o săptămână de mult dorită de aceștia. Runele îi anunță că va fi mult belșug în viața lor. Dar îi și avertizează că trebuie să și munească pentru asta. Dacă bună starea este mare ar fi bine să se gândească și la cei din jur și să dăruiască atât cu pot.

Familia are nevoie de ei, iar berbecii se vor putea conecta la necesitățile acesteia în perioada 5-11 aprilie 2021.

Rune Taur

Deși pare greu de crezut, taurii au de călătorit mult în perioada 5-11 aprilie 2021. Runele îi pun în gardă și îi anunță că vor avea multe drumuri de făcut și de rezolvat probleme care nu pot fi făcute de acasă, ci doar de la distanță. Norocul este ca runele și astrele fă facilitatează drumurile și nu veți avea piedici în deplasări.

Aveți grijă la un membru drag al familiei este posibil să aibă nevoie de ceva și să nu vrea să vă spună ca să nu vă necăjiți.

Rune Gemeni

Multe încercări aduce runa în săptămâna 5-11 aprilie 2021. Sunt câteva probleme din trecut care au ajuns la scadență și nu mai pot fi amânate. Gemenii vor trebuie să dezvolte o strategie pentru a reuși să gestioneze treburile de făcut.

Runa totuși are și o veste bună, spre finalul săptămânii lucrurile se degajă și vor reuși să se odihnească și să treacă peste săptămâna aceasta care va fi ceva mai grea pentru acești nativi.

Rune Rac 5 – 11 aprilie 2021

Racii au nevoie de cei apropiați. Fie că este vorba de familie, fie că este vorba de prieteni, fie de oricine care consideră că le pot oferi sfaturi bune. Vor rezolva multe lucruri, vor reuși să deblocheze proiectele blocate de ceva vreme și asta se poate face doar împreună cu cei din jurul vostru.

Rune Leu

Chiar dacă pare că aveți lucrurile în ordine, în realitate este în haos în organizarea dumneavoastră. Trebuie să vă schimbați puțin strategia pentru că lucrurile nu vor merge așa la nesfârșit. Aveți multe lucruri de făcut și ca să iasă totul cum vă doriți, mai uitați-vă odată pe planul de bătaie pentru că ceva nu este bine proiectat și s-ar putea să vă încurce chiar când vă este lumea mai dragă.

Rune Fecioară

Ați pornit de vreo două săpămâni la drum cu foarte multă energie și forță. Este foarte bine că aveți energie, dar în pasul alergător în care sunteți, puteți întâmpina probleme. Runa pentru 5-11 aprilie 2021 vă sfătuiește să fiți ceva mai prudent în acțiuni și să mișcați lucrurile cu atenție. Nu de alta dar vă puteți trezi că unele lucruri se scufundă, deși păreau foarte bine pe postament.

Rune Balanță

Semnul echilibrului are parte de o săptămână în care va comunica mult. Sociabilă din fire, balanța nu se dă în lături de la discuții, iar în această săptămână va primi multe mesaje. Printre acesta va fi un mesaj important pentru ele și va fi bine să fie pregătite să îl recepționaeze. Mesajul pentru balanțe va veni în funcție de nevoile fiecăruia.

Rune Scorpion

Dragostea năvălește în viața voastră. Nu vă mai pasă de nimic în această perioadă pentru că sunteți îndrăgostiți. Sau cel puțin curtează puternic în această perioadă. Nu e nimic grav, dar omiteți să vă mai ocupați de locul de muncă, de familie. Și asta va veni cu consecințe.

Rune Săgetător

Runele din 5-11 aprilie vă recomandă să fiți FOARTE diplomați în această săptămână. Veți interacționa cu persoane din înalta societate și este necesară diplomația pentru a bate palma în colaborările pe care vi le propun. De asemenea familia are nevoie pe la mijlocul săptămânii de toată atenția dumneavastră, aveți grijă la cei dragi.

Rune Capricron 5-11 aprilie

Ați așteptat multă vreme această perioadă. Dacă până acum lucrurile se mișcau greoi, acum runa din săptămâna 5-11 aprilie 2021 vă aduce energia necesară și deblochează toate proiectele. Sunteți pe cai mari și este bine să profitați la maxim. Păcat că ziua are doar 24 de ore, ați avea nevoie de mai multe ore ca să le rezolvați pe toate.

Rune Vărsător

O săptămână parcă de vis, toate merg bine, familia vă susține, la job sunteți apreciat și aveți mari succese. Totul însă depinde și de voi și să nu cumva să vă lăsați copleșit de extazul lucrurilor bune care vin spre dumneavoastră.

Rune Pești

După o perioadă ceva mai agitată, a venit vremea calmului și al relaxării. Problemele grave dispar și apar veștile bune.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top