Dan-Negru-o noua emisiune

Media/TV

Dan Negru revine pe micile ecrane. Primul invitat al emisiunii va fi Ilie Năstase

Dan Negru revine pe micile ecrane. Noua emisune va debuta cu un invitat special din lumea tenisului.

După câteva luni de pauză, Dan Negru revine pe micile ecrane. Telespectatorii îl vor revedea din această seara pe regele audiențelor din nou pe sticlă. Noua emisiune pe care Dan Negru o va prezenta se numește „Legendele” și va putea fi urmărită pe Antena 1.

Noua emsiune de la Antenă reprezintă o serie de interviuri cu personalități autohtone. Acestea vor spune poveștile din spatele a zece fotografii pe care publiclui le va vedea pentru prima dată. Primul invitat pe care îl va avea Dan Negru este sportivul Ilie Năstase. Poveștile de viață a tenismenului spun adevărate lecții de istorie.

Dan Negru revine pe micile ecrane. Emisiunea Legendele va aduce la viață poveștile mai multor vedete

Dan Negru pornește în noul proiect pentru a ajuta vedetele autohtone să își prezinte poveștile de viață mai puțin cunoscute. Emisiunea va fi sub formă de interviu, iar invitații vor aduce cu ei 10 imagini de colecție pe care publicul nu le-a mai văzut.

Dan Negru a vorbit despre proiect cu mare bucurie. Acesta spune că este o inițiativă foarte bună care poate repeara nedreptățile din trecut.

„Trăim timpuri în care cei care ar trebui să tacă vorbesc şi cei care ar trebui să vorbească tac. «Legende» e un proiect care pleacă de la o vorbă pe care mi-a spus-o Mircea Albulescu, demult: „Apucă-te de arheologie, Dănuţ! Caută-i pe ăia care au făcut lucruri şi vorbeşte cu ei!». Am stat adeseori lângă oameni care au făcut istorie în breasla lor şi niciodată n-am apucat să vorbesc cu ei dincolo de formatele TV în care eram implicaţi. Pe mulţi i-am pierdut! Încerc să recuperez acum. Pentru că asta face proiectul «Legende», repară o nedreptate”, a spus Dan Negru.

Primul invitat al emisiunii va fi Ilie Năstase. Imagini rare cu tenismenul

Tenismenul Ilie Năstase va fi primul invitat al noii producții media. Fotografiile sportivului vor fi un deliciu pentru public. Acesta vorbește despre prima lui întâlnire cu Țiriac, despre cum și unde l-a cunoscut pe Joe Biden, actualul președinte al Statelor Unite ale Americii ș.a.m.d. Printre numele care vor scoate la iveală adevărate comori din albumele lor foto se numără Florin Piersic, Marius Țeicu, Gheorghe Zamfir sau Dumitru Prunariu. Dan Negru a devoalat puțin din ce a vorbit cu Năstase.

”Despre Năstase ăla pe care l-a rugat Grace Kelly să-l învețe pe copilul ei, Albert, tenis. Despre Nastase ăla căruia Nelson Mandela i-a spus că sportul poate schimba lumea mai mult decat politica. Despre Năstase ăla care atunci când s-a întâlnit cu Indira Ghandi i-a spus… Cu Năstase ăla încep „Legendele””, a scris Dan Negru, pe Facebook.

Legendele vor fi disponibile în fiecare luni pe Antena Play. De luni până vineri, momente ale interviului vor putea fi urmărite și în cadrul Observatorului de la ora 19.00.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top