Al zecela Golden Buzz de la Români au Talent a mers către Elena Gatcin. Ce au spus jurații de prestația concurentei
Sursa foto: Romanii au talent

Media/TV

Al zecela Golden Buzz de la Români au Talent a mers către Elena Gatcin. Ce au spus jurații de prestația concurentei

Noua ediție de vineri seară a fost concentrată în jurul butonului de aur. Lista completă a celor 10 semifinaliști.

Ediția de vineri seară de la Românii au Talent a adus-o pe scenă pe Elena Gatcin. În cea mai recentă ediție, Andra i-a oferit butonul de aur Eleni și a trimis-o direct în semifinale. Elena Gatcin a susținut un moment vocal care a făcut spectacol.

Sezonul 11 al show-ului de talent surpinde tot mai mulți oameni care se afirmă prin calitățile lor. Cel de-al zecelea golden buzz din sezon a mers către Elena care a interpretat melodia „Vreau să vii în viața mea” a cântăreței și compozitoarei de jazz Aura Urziceanu. Vezi lista completă a celorlalte nouă butoane de aur oferite în acest sezon.

Al zecela Golden Buzz de la Români au Talent a mers către Elena Gatcin. Interpretarea vocală a femeii a strârnit delir în platou

Vineri seară a fost o nouă ediție a showului de talente de la Pro TV. Această ediție s-a concentrat în jurul butonului de aur oferit de jurata Andra. Elena Gatcin a oferit o interpretare de excepție a melodiei jazz „Vreau să vii în viața mea” ce a făcut-o pe Andra să apese butonul auriu și să o trimită direct în semifinale.

Atât jurații cât și cei doi prezentatori, Smiley și Pavel Bartoș au avut numai cuvinte de laudă vizavi de prestația femeii.

„Cum să cânte așa? Vai, vai, ce frumos. M-a terminat. Nu mai pot. M-ai lăsat piele de găină. Nu pot să îți apreciez meritele, decât apăsând acest buton”, a spus fascinată Andra, în timp ce a apăsat butonul auriu.


Cine sunt cei 10 semifinaliști

Florin Călinescu, unul dintre cei mai duri jurați a comparat prestația Elenei cu momentul în care vezi cele mai frumoase locuri ale lumii, precum Niagara. El a mărturist că interpretarea l-a lăsat fără comentarii. Andi Moisescu a spus că Elena a avut o interpretare divină și că rar i-a fost dat să vadă asemena moment în cadrul showului. Reacția Elenei a fost una timdă nu se aștepta să fie atât de plăctută de jurați.

„Eu am fost total surprinsă, mă așteptam la un da, doi, trei. Da, mulțumesc, la revedere… Nu credeam niciodată că o să fiu în postura asta”, a spus aceasta la PRO TV.

Lista completă a butoanelor aurii din sezonul 11 al showului Românii au talent. Cine sunt cei 10 semifinaliști

Primul concurent trimis în semifinale este Filip Cioc care a obținut butonul de aur pe data de 5 februarie 2021. Florin Călinescu a fost cel care a apăsat butonul după momentul vocal al lui Filip. Cel de-al doile concurent care a obținut mult râvnitul buton este Rareș Ionel Trufea. Pavel Bartoș și Smiley au fost surpinși de tânărul de 16 ani și interpretarea acestuia la pian.

În ediția din 15 februarie Golden Buzzul a mers la Remi Martin care i-a cucerit pe cei doi prezentatori cu veleitățile sale sportive. Momentul a fost demn de spectacole marca Cirque du Soleil. Andi Moisescu a apăsat butonul auriu pentru Ghintan Ion Mihai. El este cunoscut drept Gim și a avut un moment de rapp.

Cel de-al cincelea semifinalist este Daria Batschi care l-a impresionat pe Andi Moisescu la doar 15 ani. Ea a venit cu un număr special de cântat la harpă. Andra a trimis-o direct în semifinală pe Ana-Maria Mărgean, care s-a prezentat cu un număr de ventrilocie. Alexandra Dinu și-a oferit primul Golden Buzz Ruslanei Krutas. Aceasta a reușit să impresioneze juriul printr-un număr de contorsionism.

Cel de-al optulea Golden Buzz a fost oferit de Andi Moisescu prin Smiley grupului  Art Of Robots. Cei patru membri ai trupei au între 20 și 26 de ani și au dansat pentru prima dată împreună, pe scena „Românii au talent”. Raisa Chiribuță are 11 ani, este din Craiova și a primit cel de-al nouălea Golden Buzz oferit de Alexandra Dinu.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top