chef-florin-dumitrescu
Sursa foto: Impact

Media/TV

Chef Florin Dumintrescu a terminat dieta. Ce a mâncat de a slăbit 10 kilograme în 21 de zile

Juratul de la Chefi la Cuțite a slăbit spectaculos după ce a ținut o dietă strică timp de 21 de zile. După ce a pierdut lupta cu kilogramele din cauza statului în casă cheful s-a pus serios pe slăbit. În aproape o lună de zile juratul a dat jos 10 kilograme cu o dietă drasctică pe care nu o recomandă oricui.

După ce a terminat dieta Florin Dumitrescu le-a împărtășit faniilor impresiile, dar a spus și care au fost cele mai mari pofte ale sale cât a fost la regim. Nu este prima dată când vedeta ține această dietă. El a atenționat fanii că după încetarea regimului există posibilitatea de a lua mai mult în greutate. Juratul a ales această metodă pentru a da cât mai repede kilogramele jos.

Chef Florin Dumintrescu a terminat dieta. Ce pofte a avut cât a ținut reg

În vârstă de 33 de ani, Florin Dumitrescu a observat că ia proporții și a început o dietă drastică. La începutul lunii martie după ce s-a confruntat și cu dureri de spate din cauza kilogramelor în plus a luat decizia de a avea mai multă grijă la alimentație. După ce 21 de zile și-a înfruntat poftele, juratul Florin Dumintrescu de la Chefi la Cuțite le-a povestit fanilor despre ce ar vrea să mânance.

El a mai ținut o dată această dietă și a avut rezultate benefice. A avertizat fanii că nu este recomandată oricum și că rezultatul final se poate întoarce în potriva lor.

„Am terminat dieta și ce să fac eu primul lucru după dietă? Ard grătarele pentru că peste iarnă ruginesc și pentru că fata mea cea mare mi-a cerut mici. Primul lucru pe care o să-l mănânc va fi jumătate dre antricot și voi bea două pahare de vin. Abia aștept. Dieta asta prima dată a dat un randament mult mai bun.

Am dat 17 kilograme atunci, acum 9 jumătate -aproape 10, dar tot sunt mulțumit, pentru că pot să încep să fac mișcare și zic că este bine. Încă nu-mi e poftă de mâncare, doar aș gusta. Dieta aceasta nu este doar pentru slăbit, ci și pentru reeducare”, a spus Florin Dumitrescu pe Instagram.

Ce a mâncat de a slăbit 10 kilograme în 21 de zile. Dietă bazată pe trei alimente

Dieta pe care a ținut-o celebrul bucătar a fost una destul de strictă, presupunând alternarea a trei alimente. Astfel, în primele trei zile a consumat doar varză, în următoarele trei a mâncat doar orez, iar apoi, în alte trei zile, a putut să consume piept de pui la grătar. În cea de a zecea zi, se poate mânca legume crude dau la grătar. La sfârșitul celor zece zile, dieta se reia, începând cu zilele de varză.

El a declarat în trecut că a fost motivat și de felul în care întreaga lui familie mânâncă. Fetele sale și soția au un regim sănătos și a vrut să fie pe aceeași lungime de undă cu ele. Chiar dacă nu a putut mâncă prea multe alimente în dietă el a gătit pentru întreaga familie tot ce își doreau.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top