andreea-balan
Sursa foto: Tabu

Media/TV

Andreea Bălan nu a reușit încă să divorțeze legal. Blondina a făcut declarații despre relația cu Keo

La mai bine de un an după ce a anunțat că s-a separat de George Burcea, Andreea Bălan este încă soția legitimă a acestuia. Chiar dacă despărțirea dintre ei nu a fost una pașnică, ea a declarat recent că și-a iertat fostul soț. Cel mai greu îi este Ellei, fetița celor doi care nu înțelege ce se întâmplă. Ea visează la o vacanță în patru.

Cântăreața a vorbit despre relația cu Keo. Alături de el artista a stat timp de opt ani. Însă, pe cât de mult l-a iubit pe cântăreț, se pare că tot atât de mult a și suferit după ruptura dintre ei. Alături de acesta ea s-a format ca om și s-a dezvoltat mult pe plan artistic.

Învitată în podcastul lui Mărunță, Andreea Bălan a vorbit despre mai multe întâmplări din viața ei. Dacă pe plan profesional se poate lăuda cu o carieră de succes, în amor lucrurile nu stau la fel de roz. Andreea Bălăn a avut o relație de patru ani cu George Burcea din care au reieșit două fetițe. Cei doi s-au căsătorit, dar au fost soț și soție doar pentru patru luni.

În urmă cu aproximativ un an de zile cei doi au anunțat că se separă. Ruptura dintre ei a fost un care a ținut primele pagini ale ziarelor mult timp. Andreea a recunsocut că nici până în ziua de astăzi cei doi nu au reușit să finalizeze divorțul, în acte fiind doamna Burcea.

Ea a mărturist  că și-a iertat fostul partener pentru toate cele întâmplate. De altfel, nu regretă nimic din tot ce s-a petrecut. Asta deoarece cu George Burcea a făcut două fetițe de care e foarte mândră și pentru care zi de zi muncește pentru a le vedea mereu fericite. Cel mai greu îi este Ellei, fetița cea mare a cuplui care încă speră la o vancață cu ambii părinți și sora ei. Înainte cu o lună de a anuța separea cei patru au făcut o călătorie în Mauritius care i-a plăcut enorm Ellei.

Blondina a făcut declarații despre relația cu Keo. El a fost stâlpul de susținere al Andreei

Andreea Bălan a avut o relație de dragoste cu Keo timp de opt ani. Cei doi au început relația când ea avea 21 de ani și încă mai voia să copilărească. Între cei doi este o diferență de vârtsă de 12 ani. Ea îi este profund recunoscătoare lui Keo pentru tot ce a învățat-o de-a lungul relației.

„Pentru mine a fost un stâlp de susținere. Am învățat foarte multe de la el, fiind cu 12 mai mare decât mine. El era calm, mă pondera. Doar că, mai târziu, ne-am dezvoltat amândoi, eu învățasem foarte multe de la el încât eram egala lui și ajunsesem să pun presiune că vreau casă, familie, etc,„ spunea Andreea Bălan.

Dar, așa cum era de așteptat, pentru că timpul a trecut și a vindecat toate rănile, Keo are o familie cu Misty. La rândul ei Andreea se iubește cu Tiberiu Argint. Privind în urmă, în ciuda a tuturor evenimentelor neplăcute dintre ei doi, Andreea Bălan spune că nu va uita niciodată binele pe care Keo i l-a făcut. De asemenea, momentele frumoase pe care le-au trăit împreună în cei opt ani de relație au rămas amintiri plăcute.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top