irina-rimes-iubit
Sursa foto: @irinarimes

Media/TV

Irina Rimes poveste de dragoște cu un francez. Nu exclude un mariaj cu noul iubit

Irina Rimes a trecut deja print-un mariaj care s-a sfârșit la notar, dar înca vedea iubirea cu ochi buni. De câteva luni bune artista are o relație de dragoste cu un tânăr francez. Pentru o perioadă ea a stat cu iubitul în Franța. Recent ea l-a adus pe David Goldcher în România și i-a prezentat și familia.

Artista s-a dezolvat enorm pe paln muzical, iar de la o vreme și în amor îi merge la fel de bine. După câteva relații care au eșuat, Irina Rimes a vorbit recent despre posbilitatea unui noi căsătorii. Irina a măturisit că David arată exact cum își imaginea ea modelul perfect de partener la 18 ani.

Irina Rimes poveste de dragoște cu un francez. Unde au stat cei doi în Franța

Irina Rimes și-a făcut un renume pe scena muzicii în România. Artista este cunoscută pentru talentul său și piesele de dragoste care ajung imediat în trending. După mai multe relații de dragoste care au dus la suferința artistei, anul 2021 pare să fie unul cu noroc. La începutul lunii februarie s-a zvonit că artista se vede cu un francez, după ce s-a despărțit de toboșarul Alexandru Badea.

David Goldcher e tânărul francez de care s-a îndrăgostit Irina Rimes

Zvonurile au fost imeidat confirmate după ce Irina a postat mai multe clipuri cu cei doi pe rețelele sociale. Irina și David au stat împreună cu chirie, în Franța, și își petrec tot timpul împreună. Artista își ține fanii la curent cu tot ceea ce face și publică adesea filmări alături de noul partener. Mai ales, de la studioul de muzică unde lucrează acum. Cât despre David, cu toate că nu știe niciun strop de română, artistul și Irina Rimes se descurcă foarte bine ba în limba franceză, ba în engleză.

Irina Rimes nu exclude un mariaj cu noul iubit. David i-a cunoscut deja părinții

Invitată la podcast-ul lui Damian Drăgici, Irina Rimes nu s-a sfiit să vorbească de noua relație. Tot în podcastul lui Damian Drăghici, Irina Rimes a vorbit și despre faptul că s-a luptat cu depresia. Din fericire, artista a mărturisit că deși a fost de multe ori „la pământ” din punct de vedere moral, a reușit să o învingă.

„Mi-am dat seama că mă pot îndrăgosti de oameni la care nu m-aș fi așteptat niciodată. La 18 ani îmi plăceau blonzii cu ochii albaștri, genul suedez. Apoi mi-am dat seama că nu pot fi cu cineva care nu face muzică. E o întâmplare că iubitul meu de acum arată exact așa cum îmi doream la 18 ani, e blond, dar e francez.

Poate că el este iubirea vieții mele și o să mă căsătoresc cu el. Am făcut greșeli în viața personală, pe care le repet și acum. Dacă aș mai avea 48 de ore de trăit, aș vrea să fac sex cu iubitul meu”, a declarat Irina Rimes.

David Goldcher e tânărul francez de care s-a îndrăgostit Irina Rimes. Acesta creează muzică și a apărut ca interpret în mai multe videoclipuri.

Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. Valentina

    16 aprilie 2021 at 3:27

    Rusu Ileana ar trebui sa invete sa scrie, sa isi verifice textul inainte de publicare (,…artista s-a DEZOLVAT(!) enorm…” M-am saturat sa citesc ineptii ale unora care nu au nimic in comun cu jurnalismul! Go back to school!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top