Vica Blochina îi sare în ajutor Oanei Roman. Marius Elisei trăiește o posibilă relație
Sursa foto: Playtech

Media/TV

Vica Blochina îi sare în ajutor Oanei Roman. Marius Elisei trăiește o posibilă relație

Oana Roman și Marius Elisei au anunțat la finalul anului trecut că nu mai formează un cuplu. Oana Roman se află în vacanță alături de Vica Blochina și copii lor. Cele două s-au împăcat recent, iar blondina îi sare în ajutor Oanei Roman. Vica a făcut mai multe declarații despre fosta relație a fiicei lui Petre Roman.

Între cei doi nu mai există sentimente, dar fiica lor este cea care îi mai leagă. Iza tânjește după clipele petrecute alături de ambii părinți. Fata l-a chemat în vacanță alături de Oana, dar Marius a refuzat. Din comportamentul bărbatului, Oana a tras concluzia că acesta ar avea o nouă relație.

Vica Blochina îi sare în ajutor Oanei Roman. Vacanță de vis în Egipt

Oana Roman și Vica Blochina sunt mai apropiate ca niciodată. Cele două se află în vacanță împreună în Egipt după o perioadă în care nu și-au vorbit. În excursie cele două sunt însoțite și de copii, iar astăzi ei au serbat și ziua Oanei Roman.

Vica a încercat să îi facă ziua mai frumoasă Oanei și surprins-o cu un buchet de trandafiri roșii. Blondina nu s-a putut abține și a vorbit și despre fosta relație dintre Oana și Marius. Ea a ținut să precizeze că Edan, fiul ei și Iza, fiica Oanei se bucură de vancață și se bucură că sunt împreună în această experiență.

„Mă plimb și eu cu ce pot. Am venit de luni. Sunt cu Oana Roman, cu Edan și fiica ei. E vacanță pentru copii. A vrut să o fac să se simtă că nu e o femeie divorțată. Cred că e mai fericită acum, după despărțire, decât când era măritată. Trebuia să fie el (Marius Elisei, n.r.) aici, dar a refuzat. Z

iua ei de naștere sigur a fost reușită pentru că m-am străduit ca totul să iasă bine. Am venit într-o vacanță pentru copii, ne distrăm foarte bine, totul arată bine, copiii sunt fericiți”, a declarat Vica Blochina în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Marius Elisei trăiește o posibilă relație. Probleme din cauza Mioarei Roman

Vestea că cei doi se despart nu a șocat pe nimeni, ținând cont de separările lor trecute. Într-o declarație pentru emisiunea Trăiri cu Andreea Mantea, Oana Roman a spus motivul separării definitive. Ea a explicat că probleme nu au venit din exterior și au fost din interior.

Oana Roman a povestit la începutul lunii că Marius a început să evite să petreacă timpul în trei. Ea consideră benefic ca cei doi să petreacă timp cu Iza, mai mult aceasta fiind dorința fetei. Marius a refuzat și invitația în Egipt pe care cea mică i-a făcut-o.

„Uite, acum, cand am hotărât să plecăm, că e ziua mea, Iza și-a dorit foarte mult să vii și tu. Fă chestia asta pentru ea.” A zis că nu vine. Nu mi-a dat nici o explicație. Și astă-seară a zis tot nu. Eu cred că el are pe cineva. Iza a zis că are mai multe, dar ea e copil, glumește. Și în final a zis că are”, a povestit Oana Roman, la Xtra Night Show.

Între cei doi au apărut discuții despre principiile de viață diferite după cum povestea Oana Roman. Tot în cadrul acelei emisiunii ea a mai declarat că momentul în care Mioara Roman a stat cu ei au fost tensiuni în casă.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top