Petrică Mîțu Stoian acuzat în trecut că ar fi avut o relație gay cu Constantin Enceanu

Media/TV

Petrică Mîțu Stoian acuzat în trecut că ar fi avut o relație gay cu Constantin Enceanu

Petrică Mîțu Stoian a fost în 2012 alături de Constantin Enceanu în centrul unor acuzații din partea presei tabloide, care afirma că cei doi au relație gay. Îndrăgitul artist a murit pe 8 noiembrie 2021, iar decesul tău face și obiectul unui dosar penal.

Petrică Mîțu Stoian a fost unul din cei mai iubiți artiști de muzică populară, iar cu viața sa personală a fost întodeauna discret. Ani buni a fost căsătorit cu Mihaela Carmen, alături de care a avut o căsnicie de 16 ani. În 2012 au divorțat și tot atunci apăre în presa tabloidă o acuzație asupra lui și a celui mai bun prieten al său, Constantin Enceanu.

Petrică Mîțu Stoian acuzat că ar fi avut relații gay cu Constantin Enceanu

În 2012 presa de scandal / tabloidă era în plină glorie. Subiectul Petrică Mîțu Stoian este gay și are o relație cu Constantin Enceanu a creat multă zarvă, iar cei doi erau asaltați de presă. Fanii celor doi așteptau cu sufletul la gură o reacție din partea celor doi, pentru că în 2012 a fi gay era mult mai „ciudat” decât acum, când România începe să se obișnuiască și să critice mai puțin.

Primul care a ieșit la declarații, care a vorbit despre relația gay pe care ar fi avut-o cu Petrică Mîțu Stoian, a fost chiar prietenul lui cel mai bun.

Reacția lui Enceanu: Dacă eram gay, recunoșteam

Reacția lui Enceanu: Dacă eram gay, recunoșteam

Petrică Mîțu Stoian și Constantin Enceanu acuzați că ar fi avut o relație gay. FOTO: Captură Pro TV

Constantin Enceanu a dat o scurtă declarație în care afirma că dacă era homosexual nu avea nici o problemă să recunoască acest lucru. Iată ce spunea în scurta sa intervenție pe subiect că:

„Dacă aş fi homosexual, nu aş avea nici o problemă să recunosc asta. Am o soţie, am o familie, deci nu poate fi vorba despre aşa ceva”, a declarat Constantin Enceanu pentru „Poveştiri Adevărate”(n.r. fostă emisiune celebră la Acasă TV), citat de Libertatea.ro.

Zvonurile nu i-au surprins prea tare nici pe Mîțu Stoian, nici pe Enceanu. Aceștia nu ezitau să se afișeze în public și când venea vorba de concerte, vacanțe sau modul în care și-au manifestat prietenia.

De aici și motivul pentru care presa tabloidă din 2012 ar fi tras concluzia aceasta. O bună perioadă subiectul a fost dezbătut de presa scrisă și de emisiunile de scandal, dar cei doi au gestionat foarte bine aceată „criză” și și-au văzut de trebă elegant, evitând să mai pună paie de foc.

Prietenia lor nu a fost afectată și și-au văzut amândoi în continuare de modul în care ei erau de când s-au împrietenit.

Anii au trecut, rar a mai fost pomenită această poveste, iar  cei doi nu s-au despărțit. Prietenia lor a continuat, la fel de bine precum și colaborările artistice.

Petrică Mîțu Stoian a murit pe 6 noiembrie. Dosar penal

Vestea decesului lui Petrică Mîțu Stoian a venit în seara zilei de sâmbătă, după ce acesta a fost internat la ATI. Vestea decesului a provocat o undă de șoc în toată lumea media din România, dar și în sufletul românilor care l-au ascultat măcar la TV o dată.

Era un artist iubit și respectat, care și-a încântat publicul cu muzica sa și a menținut tratiția muzicii populare autentice.

Astăzi a fost anunțat de autorități că moartea acestuia face obiectul unui dosar penal pentru ucidere din culpă. Din informațiile obținute de FAXNEWS, procurorii vor să se asigure că terapia pe care o urma pentru a se recupera după infectare, a fost făcută întocmai cu prevederile și s-au făcut suficiente investigații la clinica privată.

VIDEO: Procurorii au deschis o anchetă în cazul morții lui Petrică Mîțu Stoian

Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. Machiavelly

    2 decembrie 2021 at 22:29

    Despre subiect, am doar cuvinte de dispret. Niciodata sa nu mai scrieti asa ceva. Nu intereseaza pe nimeni si in afara de asta, daca nu sunteti capabil sa scrieti articole profesioniste, atunci ocupati-va de altceva. URAT!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top