Simona Halep și Toni Iuruc aveau planuri de viitor! Cei doi se visau părinți

Media/TV

Simona Halep și Toni Iuruc aveau planuri de viitor! Cei doi se visau părinți

Simona Halep și Toni Iuruc au ajuns la final de drum, după aproape un an de când au devenit soț și soție. Cei doi ar fi mers deja pe drumuri diferite, pentru că lucrurile nu ar mai fi funcționat între ei. Au ajuns la despărțire, deși aveau planuri mari de viitor și se visau părinți când sportiva lua decizia de a se retrage de pe teren.

Simona și Toni voiau copii

Simona Halep și Toni Iuruc ar urma să divorțeze, așa cum se vorbește în acest moment în showbiz. Cei doi trebuiau să se căsătorească în luna noiembrie, după ce în urmă cu un an au ajuns în fața ofițerului de stare civilă. Toate aceste planuri s-au ruinat, după ce relația lor nu ar mai fi funcționat.

Cei doi păreau foarte fericiți împreună, dar în ultima vreme ar fi început să vorbească tot mai mult despre divorț și au ajuns să ia decizia radicală, deși aveau planuri mari de viitor. Chiar dacă mai avea multe de demonstrat în cariera, Simona Halep ar fi avut în plan să devină curând mamă.

Cel care a desemnat-o pe sportivă cetățean de onoare al orașului Bușteni în vremea în care era primarul localității, Emanoil Savin, a declarat faptul că tenismena își dorește copii și acesta a fost motivul pentru care s-a grăbit să se mărite.

”Știu sigur că își dorește copii și ăsta a fost un motiv, bineînțeles, de s-a grăbit cu căsătoria, pentru că ea mai are de spus multe în tenisul mondial și sper ca, la următoarele turnee, să revină în top 10 și să câștige un Grand Slam în Australia”, a declarat Emanoil Savin pentru Fanatik.

Câți copii voia Simona Halep

Simona și Toni aveau planuri mari și, la scurt timp după cununia civilă, mărturisea că vrea să își întemeieze o familie alături de soțul ei. Simona Halep a mărturisit că își dorește trei copii, dar spunea că, de fapt, va face numai doi, pentru că nu ar avea timp să se ocupe de ei așa cum trebuie.

Simona spunea pe atunci că are mare încredere în ea și este mândră de femeia care a devenit alături de Toni. Chiar dacă se temea că nu va fi o soție bună, și-a demonstrat că are toate calitățile și avea emoții mari pentru nuntă.

„Eu îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii. Sunt fericită. Nu mai sunt speriată, acum câţiva ani spuneam că nu aş putea fi o soţie bună, dar se pare că sunt.

Anul viitor va fi nunta tradiţională, cea de la biserică. Am timp suficient să aleg rochia de mireasă… Un an mai exact! Încă nu știu de care să îmi iau, una voluminoasă sau una mai simplă’, a declarat Simona, citată atunci de Prosport.

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top